Ela'nın rüyası gerçek oldu

”Anne tabii ki amca çünkü kadınların market açacak kadar parası olmaz ki...”

Yayınlanma: 27.04.2018 - 12:38
Abone Ol google-news
<video:965167>

Çağdaş Marketler, Geleneksel 11. Bedava Tatil kampanyası talihlileri 19 Nisan - 23 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek Papillon Zeugma otelinde 4 gece 5 gün konakladılar. Bu yıl yapılan organizasyonda geçtiğimiz yılın konuklarından Ela Aslan’ın (6 yaşında) yazdığı bir mektupla birlikte ayrıca bir sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirildi.

Tatil organizasyonlarında misafirlerin görüş ve önerilerin alındığıi anı defterine Ela da okuma yazma bilmediği için annesine Çağdaş Amca’ya verilmek üzere bir mektup yazdırıyor...

Ela’ya annesi neden “Çağdaş Amca” belki de bir teyzedir dediğinde Ela’nın cevabı net.

” Anne tabii ki amca çünkü kadınların market açacak kadar parası olmazki...”

Minik Ela kendisi için değil, en iyi arkadaşı Gizem için bir dilekte bulunmuştu... Çağdaş Markatler de  bu dileği gerçekleştirmek için 1 yıl bekledi ve bu sene sürpriz bir organizasyonla iki minik gülen yüz için sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi.

 Ela ve Gizem birbilerinden habersiz tatil için yola çıktılar. Ela babasının işleri dolayısıyla Antalya’ya gittiklerini düşünüyor. Gizem de İstanbul’a halasını ziyarete...

 Yol çok uzun geliyor ve Gizem yolda biraz sabırsızlanıyor. otele giriş yapıldığı esnada bir AVM’ye geldiklerini düşünüyor. Bando ve maskot karakterler karşılıyor otobüsü. Ve otelde hazırlanan alana geldiğinde sürpriz başlıyor.

Bu organizasyon da Ela ve Gizem için Çağdaş Amca’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama hediyesi oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler