Hayranlarına duyurdu: Boşanıyorum, beni üzmeyin

Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile oyuncu eşi Osman Karagöz boşanmaya karar verdi. Pucca, boşanma haberini Instagram hesabından verdi.

Yayınlanma: 27.05.2018 - 15:56
Abone Ol google-news

2015 yılında oyuncu Osman Karagöz ile dünya evine giren Selen Işık Pınar, boşanma kararı aldı. Pınar, boşanma haberini sık sık hayatından paylaşımlar yaptığı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

"ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI"

"Öncelikle bunu buradan açıklamak dünya saçması onu söylemek istiyorum.Osi (Osman Karagöz) ile evliliğimizin artık sonuna geldik. İnanılmaz direndim, yemin ederim çok uğraştım ama yok olmadı. Gerçekten olmadı... Bazen sevgi yetmiyor. Zaten çok uzun zamandır farkındasınızdır yalnızdım. Eminim çok eğlenceli bir baba, çok güzel bir ebeveyn, Batı'nın en yakın arkadaşı olacak. O konuda asla şüphem yok."

"KARI-KOCA OLARAK SINIFTA KALDIK"

"Ama karı koca olarak ikimiz sınıfta kaldık maalesef... Benim de onun da çok hatalarımız oldu. Sizden tek ricam bu süreçte ne olur beni üzmeyin. İnsan evinden orta sehpayı bile atarken bin kez düşünüyor... Bin kez değil, milyon kez düşündüm. Ve hepsinin sonu, ayrılığa vardı...

TAKİPÇİLERİNDEN DESTEK İSTEDİ

Yaşadığı zorlu günler için sevenlerinden destek bekleyen Pucca sözlerine şöyle devam etti: "En azından bana güzel şeyler söyleyin, güçlü kadın hikayeleri anlatın. Kendinizden örnek verin. Çünkü bu karar benim ya da onun için değil; Batı için. Bazen olmuyor. Gerçekten olmuyor. Sonuna kadar aşık ol, çabala, Çırpın, yok! Onun için de aynı şekilde bu arada. Bunu buradan yazmak deli saçması ama her şeyi kitapta, blog yazısı olarak yazan bir insan olarak sanırım gerekli. Bu canavarı kendim yarattım, şimdi sonucuna katlanmalıyım."

Selen Pınar Işık ile Osman Karagöz'ün geçtiğimiz yıl nisan ayında Batı adını verdikleri bir bebekleri dünyaya geldi.

EŞİNDEN PINAR'A ÇAĞRI

Oyuncu Osman Karagöz de Instagran hesabından açıklama yaparak eşine sesledi.

"ÇOK İYİ Bİ ADAM OLAMADIM"

Karagöz, "Ya hacı biliyorum ben çok iyi bir adam olamadım.bu konuşmalara nerden başlanır onu da pek çözemiyorum ama bekarken hayatımın kendi içinde en kaybolduğu anda evlendim. Düzenli hayata ayak uydurmam ilk başlarda zaman aldı ya evden çıkmadım a sosyal oldum ya çok sosyal olup saçmaladım ortasını bulamadım daha doğrusu .sonra karım hamile kaldı bir dış gebelik geçirdi iç kanamadan gidiyordu kadın tam o psikolojiden çıktı hamile kaldı ve ben bütün bu olanların arasında ne olduğunu anlamadan onu yalnız bıraktım. Çünkü ben de neyin ne olduğunu anlamıyordum . Aptalca kararlar verdim hayatımın her evresinde olduğu gibi. Onun içten içe çığlıklarını duymadım.

"BENCİLLİK YAPTIM"

Sanırım bencillik yaptım biraz. Ben karımı seviyorum ve düzeleceğini biliyorum bu durumun  Biz seninle daha ne yollar aşacağız, başındayız daha dur. Ben ilk sınavda kağıdıma bakabilir miyim aptallığını yapmış olabilirim. Depresyonunu anlamadım, değişimine ayak uyduramadım, korktum. Bunu da atlatırız. İllet cazgır inatçı bir kadın olmana rağmen ben seni böyle seviyorum. Bi de Pınar’a söyleyin beni engellemiş direct mesajlarım durmuyor , yürüyen yürüyene ben olsam beni bırakmazdım. "        notuyla siyah bir fotoğraf paylaştı

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler