Yeni minikler dünyayla tanıştı

Avrupa’nın en genç otomobil markası olarak şehir içi otomobil kullanımının ideal alternatifi olan smart’ın yeni fortwo ve merakla beklenen 4-kişilik forfour modelleri, Berlin’de gerçekleştirilen muhteşem bir etkinlik ile ilk kez dünyaya tanıtıldı.

Yayınlanma: 21.07.2014 - 10:31
Abone Ol google-news

Yeni smart fortwo ve forfour modellerinde sunulan kompakt oranlar ve zekice planlanan ayrıntılar aracın benzersiz işlevselliğinin altını çizerken bu yeni modeller “ailenin yeni üyesi” olarak adlandırılıyor.

Aynı ailenin üyeleri yeni smart fortwo ve smart forfour, farları, ön konsoldaki havalandırma sistemleri ve kendilerine özgü tasarımları ile dikkat çekiyor.

Otomobilde hayat tarzını yansıtarak bir simge haline gelen ve başlı başına bir sınıf oluşturan smart’ın yeni fortwo ve forfour modelleri, genç ve modern tasarımları ile hareketlilik, çevreye uyumları ile sorumluluk kavramlarını birleştiriyor. İki araç da arka bölümlerine yerleştirilen motorları ile şehiriçi trafikte oldukça çevik çözümler sunuyor. Renkli, enerjik, sportif ve özgün dış tasarım; eğlenceli, kullanışlı, kaliteli ve etkileyici görünüm sunan iç tasarım smart severleri ve yaşam tarzı ve işlevselliği bir arada arayan bireyleri etkilemeye hazırlanıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler