Alaşehir’de çözüm odaklı belediyecilik!

Ahmet Öküzcüoğlu, Alaşehir’de CHP’nin adayı oldu.

Yayınlanma: 28.12.2018 - 23:06
Abone Ol google-news

 

CHP’den Manisa’nın Alaşehir ilçesine belediye başkan adayı olan Ahmet Öküzcüoğlu, çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla daha yaşanabilir kent için çalışacaklarını söyledi. Öküzcüoğlu, kentin kronikleşen sorunlarına çözüm bulmak üzere yola çıktıklarını belirterek, “Mutlu, huzurlu ve barış içinde bir şehir yaratmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

MYK kararıyla adaylığının aylar öncesinden kesinleştiğini anımsatan Öküzcüoğlu, partisinin kendisine olan güvenini boşa çıkartmayacağını söyledi.

‘Yurttaşlarla yöneteceğiz’

5 yıldır belediye meclis üyeliği ve meclis başkanvekilliği yaptığını vurgulayan Öküzcüoğlu, kentteki 87 mahallenin tümünü gezdiklerini belirterek, “Bu gezilerimizde tüm mahallelerimizin sorunlarını yerinde gördük, tespit ettik. Bütün bu bilgileri içeren bir dosya hazırladık. Bulduğumuz çözümleri Alaşehirlilere anlatmak için tekrar bu 87 mahalleyi tek tek gezip projelerimizi aktaracağız” dedi.
Seçilmesi durumunda belediyenin 5 yıllık hizmet programını tüm partilerin, üniversitelerin ve sivil toplum kuruluşlarının içinde olduğu çalıştaylar düzenleyerek hazırlayacaklarını vurgulayan Öküzcüoğlu, “Tüm Alaşehirlilerin belediye yönetimine dahil olmasını istiyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda sivil toplum örgütleri, üniversiteler, kamu kurum kuruluşları ile yarışan bir anlayış değil, ortak politikalar üreten bir anlayış hakim olacaktır. Çalıştaylar düzenleyerek belediyenin stratejik planını tüm halkımızla beraber hazırlamak istiyoruz” diye konuştu.

Öküzcüoğlu, başlıca projeleriyle ilgili de şunları söyledi:

“Şehrimizde hava kirliliğini ortadan kaldırmak, eğitim, sağlık ve işsizlik sorununu çözmek, Alaşehir’in turizm değerlerini ve yöresel ürünlerini ön plana çıkarmaya yönelik projelerle ön planda olacağız. Çeşmesinden suları içilebilir, yolları ve kaldırımları engellilere uygun ve temiz, kent içerisinde doğayı yaşayabildiğimiz mutlu, huzurlu ve barış içinde bir şehir yaratmayı hedefliyoruz.” l


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler