Mustafa Sarıgül: “Roman Akademisi kuracağız”

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Kuştepe’de yaptığı konuşmada “Roman Akademisi” kuracaklarını ve çiçek satarak geçimini sağlayan yurttaşlar için de bir kooperatif kurularak İstanbul’un çiçek ihtiyacının buradan karşılanacağını söyledi.

Yayınlanma: 10.02.2019 - 17:18
Mustafa Sarıgül: “Roman Akademisi kuracağız”
Abone Ol google-news
Mustafa Sarıgül seçim çalışmaları kapsamında dün Kuştepe’de romanlara seslendi.
 
Yerel seçimlerden sonra Kuştepe’yi pilot bölge seçeceklerini belirten Sarıgül, “Burada çok önemli bir sektör var. Bütün Kuştepeli çiçekçi kardeşlerimin ortak katılımıyla, muhteşem bir kooparatif kuracağız. Herkes bu kooparatifte pay sahibi olacak. Otellerle ve büyük şirketlerle konuşacağız.İstanbul’daki bütün otellerin, bütün düğünlerin, bütün büyük organizasyonların çiçek ihtiyacını bu kooparatif karşılayacak. Kuştepe İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli çiçek pazarı olacak. Burada her hafta büyük bir mezat kuracağız. Bütün İstanbul çiçek ihtiyacını buradan alacak. Aynı zamanda Kuştepe’de çiçek festivali düzenleyeceğiz”dedi.
 
Üniversiteler ile konuşarak “Roman Akademisi” kuracaklaını söyleyen Sarıgül,“Bu akademide kültürü sanatı en iyi şekilde ele alacağız. Çünkü Kuştepeli yurttaşlarımızın eğlence sektöründe de ekonomik olarak en iyi şekilde yer almasını istiyorum. Şişli Belediyesinin ışıkları 24 saat sönmeyecek ve o belediyenin kapıları sizlere sonuna kadar açık olacak”diye konuştu.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler