Sarıgül: Marka bir ilçe yaratacağız

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, “1 Nisan’da Şişli’nin tüm ışıklarını yakacağız” diyerek projelerini tanıttı.

Yayınlanma: 04.03.2019 - 22:40
Abone Ol google-news

Gayrettepe bulunan Point Otel’de düzenlenen proje tanıtım toplantısına DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katıldı. En büyük hayalinin Şişli’ye tam teşekküllü bir kadın ve doğum hastanesi kazandırmak olduğunu belirten Sarıgül, “Şişli’deki tüm kesimleri kapsayacak çalışmalar yapıyoruz. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için e-dershane uygulamasıyla, dersaneyi ücretsiz olarak yurttaşların evine getireceğiz. Uygulayacağımız projelerle Şişli’yi daha önce olduğu gibi yeniden marka haline getireceğiz” dedi. Sarıgül’ün Şişli için hazırladığı projelerden bazıları şunlar:

-24 saat ulaşılabilir belediyecilik dönemi.

-24 saat açık olacak ‘Büyük Şişli Kütüphanesi’.

-'Bugün Genç Yarın Usta’ projesi ile gençlere meslek edindirmek ve ekonomiye katkı surmaları için eğitim verilecek.

‘Abdi İpekçi Açık Hava Sanat Galerisi ile Nişantaşı yeniden canlandırılacak. Ücretsiz sinema ve tiyatro hizmeti sunulacak.

Şişli çocuk evleri ve kreşleri her mahallede olacak. Çalışan anne-babalar iş saatleri sürecinde çocuklarını emanet edebilecek.

Alzheimer Gündüz Yaşam Evi yaygınlaştırılarak, hasta yakınlarına yardımcı olunacak. Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile yurttaşlar evlerinden ücretsiz ring seferleri ile alınacak.

Deprem bilinçlendirme kampanyası ile acil durum konusunda bilgilendirme yapılarak farkındalık artırılacak.

Veteriner hekimlerin 24 saat hizmet verdiği Hayvan Konaklama ve Rehabilitasyon Merkezi açılacak.

Nişantaşı’nda bulunan caddeler markalaştırılacak, çeşitli etkinliklere ev sahibi olcak. Bin 400 araç kapasiteli otoparklar yapılacak. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler