Muammer Keskin: Bu rant düzenine son vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Okmeydanı’nın yıllardır süregelen tapu ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek için gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Muammer Keskin "Şişli'de rant ve soygun düzenini bitirip belediyenin gelirlerini halk için harcayacağız. Bu rant düzenine son vereceğiz" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da ellerine ulaşan son anket sonucunu açıklayarak, CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 3 puan önde olduğunu söyledi.

Yayınlanma: 13.03.2019 - 09:54
Muammer Keskin: Bu rant düzenine son vereceğiz
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Okmeydanı’nın yıllardır süregelen tapu ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözmek için gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

Yarısı Şişli’ye yarısı da Beyoğlu'na bağlı olan ve yıllardır çözüme kavuşamayan Okmeydanı için CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin ve CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş tapu ve kentsel dönüşüm sorunlarını çözme sözü verdi.

Konuşmalarda Okmeydanı için halkın yanında olan tek çözümün Büyükşehir’de Ekrem İmamoğlu, Şişli'de Muammer Keskin ve Beyoğlu’nda Alper Taş’ın kazanması olduğu vurgulandı.

Toplantıda konuşan SHP Eski Genel Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Murat Karayalçın, tapu problemi çözülmeden kentsel dönüşümün yapılamayacağını söyleyerek “çeşitli gerekçelerle kentsel dönüşüm uygulanabilir. Ama bunu rant için yapıyorsanız bu suçtur ve adı hırsızlıktır. Bunu ne Muammer Keskin ne de Alper Taş kabul eder” dedi.

Son yapılan anketlerde CHP İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’nun 3 puan önde olduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da bir sonraki toplantıda tapuların teslim törenini yapacaklarını belirtti.

Alper Taş da bu sorunu kendilerinden başka kimsenin çözemeyeceğini belirterek, “Çünkü kamu yararını düşünmüyorlar. Rant ve çıkar amaçlı baktıkları için çözemezler. Hacıhüsrev’e, Sulukule’ye bakın sonucu orada göreceksiniz. Bu şehri emekçilerin alın teri yarattı, şimdi soylulaştırma projeleriyle bu şehri yaratanları şehrin dışına atmak istiyorlar” dedi.

Taş’ın ardından söz alan Keskin de çözümün mahalle meclislerinden geçtiğini söyleyerek “Biz halka sormadan karar almayacağız. Bu şehri beraber yöneteceğiz. Biz kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm diyoruz. Hiç kimse doğup büyüdüğü evlerinden mahallelerinden ayrılmayacak. Ekrem İmamoğlu ve Alper Taş’la beraber bu sorunu kökünden çözeceğiz. Şişli'de rant ve soygun düzenini bitirip belediyenin gelirlerini halk için harcayacağız. Bu rant düzenine son vereceğiz" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler