Muammer Keskin Down Kafe'yi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Gülbahar Mahallesi’ndeki Down Kafe'yiziyaret etti.

Yayınlanma: 22.03.2019 - 11:07
Abone Ol google-news

Çalışanlar ve aileleriyle sohbet eden Keskin, belediyenin kapılarının kendilerine sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Tüm dernek ve vakıflara eşit mesafede olacaklarını söyleyen Keskin “Tabii ki benim için ayrıcalıklı dernekler var. Bunlardan biri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği, diğeri de Engelli Dernekleri. Elimizden ne gelirse yapacağımıza emin olun”

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu’nun da katıldığı ziyarette konuşan Alternatif Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Selma Singen, engelli çocuklar için güvenli çalışma alanı ve gündüz bakım evlerine ihtiyaçları olduğunu belirtti. Projeleri içinde bu tip tesisler olduğunu söyleyen Keskin, “Hepimize düşen görev çocukların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak. Çocukların sosyalleşmesi daha önemlisi toplumun bilinçlenmesi için çalışacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi Osmanbey Ek Binasında bulunan Engelli Derneklerini ziyaret etti.

Derneklerin faaliyetleri hakkında bilgi alıp eksiklerini dinleyen Keskin, engelli çocuklarla sohbet etti. Akülü sandalyelerin tamiri için destek isteyen bir veliye Keskin, “Göreve geldiğimizde tüm bu hizmetleri sağlayacağız. Hiç şüpheniz olmasın. Ama önemli olan kaldırımları, yolları tekerlekli sandalyeye uygun hale getirmek ve kendini engelsiz sananların zihniyetlerini değiştirmek" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler