İmamoğlu'ndan sert tepki: Kraldan çok kralcılık yapmayın!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu Hürriyet’in “PKK ile bağlantılı adaylar” haberine tepki göstererek, Kraldan çok kralcılık yapmayın. Herkes haddini bilecek” dedi.

Yayınlanma: 25.03.2019 - 15:21
Abone Ol google-news
<video:1312495>

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş  Beyoğlu Piyalepaşa’daki Ağaçlaraltı ortak miting düzenledi.

Mitingde konuşan İmamoğlu, Hürriyet’in “PKK ile bağlantılı adaylar” haberine tepki göstererek, “Yarın başkan seçilince çayımızı kahvemizi içmeye geleceksiniz. Boynunuz bükük, yüzünüz kızarmış olmasın. Kraldan çok kralcılık yapmayın. Herkes haddini bilecek. Halbuki gazetecilik asil bir meslek. Gazeteci yalan yazmaz. Bu işler de bizim üzerimizde kalmaz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Biz kim olduğumuzu biliyoruz. Tek dertleri biz seçimi kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

<haber-yatay:1312125,1311958,1311578>

Alper Taş ise özetle şunları söyledi:

1 Nisan’da İstanbul’da ve Beyoğlu’nda demokratik yeni bir dönem başlıyor!

Vatandaşı müşteri olarak görenler halkın tapu sorununu çözemezler.

Bizler çözeriz.Bizler vatandaşı müşteri olarak değil hak sahibi olarak görüyoruz. Söz veriyoruz, halkımızın onay vermediği hiçbir plan hayata geçmeyecek.

Demokratik bir karar kurulu oluşturacağız. Hep beraber mahallemizi biz planlayacağız.

Beyoğlu Belediye Başkanı Alper Taş olarak asla bir mahalleye müteahhitlerle gelmeyeceğim! Herkes evinde, güvenle yaşayacak. Mahallelerimizden evlerimizden bizi kimse çıkaramayacak.Vatandaşı müşteri olarak görenler halkın tapu sorununu çözemezler. Bizler çözeriz. Bizler vatandaşı müşteri olarak değil hak sahibi olarak görüyoruz.

Mahallemizi hep beraber planlayacağız, yaşam alanlarımızı planlarken hepimizin sözü olacak ve mahallelerimiz buna göre şekillenecek. 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler