Binali Yıldırım'dan 'Seçimi kazandık' açıklaması

Cumhur ittifakının adayı İstanbul adayı Binali Yıldırım seçim sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada "İstanbul’da seçim sayımları gayri resmi sonuçları tamamlanmış bulunuyor. Bu sonuca göre İstanbul’da seçimi kazandık. Bu süreçte İstanbul halkının bize verdiği yetki için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yayınlanma: 31.03.2019 - 20:29
Abone Ol google-news

<video:1324120>

 

 

Binali Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

İstanbulluları, İstanbul’a verdiğimiz sözlerin takipçisi olmalarını istiyorum. Ve inşallah İstanbul’u 15 milyonun mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir haline getireceğiz. Seçimlerimiz hayırlı uğurlu olsun.

Bu süreçte yoğun bir çalışma ortaya koyan İstanbul İl Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, Cumhur İttifakı’nın diğer kanadı MHP İl Başkanı’na Ülkü Ocaklarına, kadın kolları teşkilatına ve bu sonucun elde edilmesinde emeği geçen bütün hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Sonuçlar İstanbul için ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun.

Teşekkürler İstanbul teşekkürler.

AKP’nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, İstanbul’da AA’nın verilerine göre açılan yüzde 88 oranındaki sandıklara göre CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun yüzde 1 buçuk puan önünde gidiyor.

SAAT 20:20’DE TWEET ATTI

Yıldırım, sonuçlar kesinleşmeden saat 20:20’de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ‘teşekkür konuşması’ hazırlığı yaptığı mesajını vermişti.

SAAT 20:45’TE KAVACIK’A GEÇTİ

Binali Yıldırım’ın saat 20:45’te Kavacık’taki seçim ofisine geçtiği bildirildi. Gazeteciler; burada Yıldırım’ın bir açıklama yapmasını bekliyordu. Ancak beklenen açıklama yapılmadı.

SAAT 22:00 SÜTLÜCE’YE GEÇECEĞİNİ DUYURDU

Yıldırım, saatler 22:00’ı gösterdiğinde ise Sütlüce’deki AKP İl Başkanlığına geçeceğini duyurdu. AKP adayının burada bir açıklama yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler