Seçer: İtirazlar yüzünden mazbatamız gecikti

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Vahap Seçer, en yakın rakibiyle arasındaki yaklaşık 50 bin oy farkına karşın yapılan itirazları ‘mesnetsiz, beyhude’ olarak niteledi ve mazbatasının verilmesinin bu nedenle geciktiğini açıkladı.

Yayınlanma: 05.04.2019 - 22:07
Abone Ol google-news

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Vahap Seçer, ilçe seçim kurullarına yapılan itirazlar nedeniyle mazbatasını henüz alamadı. CHP’li Abdullah Özyiğit’in Yenişehir Belediye Başkanlığı’nı devraldığı törende konuşan Vahap Seçer, “Büyükşehir’in mazbatasını henüz alamadık. İtiraz ediyorlar. Sandıklar açılıyor. Biz kârlı çıkıyoruz. İstanbul’da olduğu gibi birkaç sandık açmışlar birkaç oy daha gelmiş bize. Artıyor yani. Bir endişeniz olmasın. Önemli değil, geç olsun, temiz olsun” dedi.
Sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan binlerce vatandaşın ‘Göreve ne zaman başlayacaksınız’ sorusu üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan Vahap Seçer, şunları söyledi: “31 Mart’ta gerçekleşen seçim sonuçlarına ilişkin itirazlar ilimizde henüz sonuçlanmamıştır. Mersin’in geleceği için her bir dakikanın dahi çok önem taşıdığı bir dönemde, mesnetsiz, beyhude ve zaman kaybından başka hiçbir anlam taşımayan bu girişimler nedeniyle, mazbatamızı henüz alamadık ve güzel şehrimize hizmet etmeye başlayamadık. Hukuki sürecin sona ermesinin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak birlik, beraberlik içinde, ayrım yapmadan herkesi kucaklamaya ve siz değerli hemşehrilerimize hizmet etmeye başlayacağız.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler