Yıldırım'dan Orman'a Fernandes telefonu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Manuel Fernandes transferi konusunda Fikret Orman'ı aradığı ve Portekizli yıldız ile ilgilenmediklerini ifade ettiği iddia edildi.

Yayınlanma: 15.04.2014 - 10:27
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fikret Orman’ı aradı, “Futbolcunuzla ilgimiz yok” dedi. Orman rahatladı, Fernandes de pazarlık gücünü kaybetti. Şimdi Porto ile flörtte.

Manuel Fernandes defteri artık Beşiktaş için kapandı… Portekizli futbolcu da bunun üzerine ülkesinde, Quaresma’nın da formasını giydiği Porto Kulübü ile görüşüyor ve anlaşma sağlanırsa yeni sezonda orada forma giyecek.

Ancak bu gelişmenin perde arkası çok ilginç… Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçen hafta Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı arayarak şöyle dedi:

FERNANDES İLE İLGİLENMİYORUZ

“Fernandes’le ilgimiz yok. Çıkan haberlere bakma. Daha önce de açıkladık ama ben bir de sözlü olarak bizzat ileteyim dedim.” Fernandes’in, Fenerbahçe’ye olası bir transferi ve burada başarılı olma durumunda camiaya bunu izah edemem endişesi taşıyan Orman, bu net ifade karşısında rahatladı ve futbolcusuna resti çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler