Bir Başbakan...

19 Eylül 2008 Cuma

Siz hiç, dolandırıcılığı mahkeme kararıyla sabit olmuş, kendi yurttaşını, kendi dindaşını gözünün içine baka baka, bağışadı altında soymuş, o paralarla şirketler kurmuş, Türkiyeye bavullar içinde aktarmış bir hırsız içinbu adamı tanımıyorum dedikten sonra birlikte çekilmiş, hem de o çalıntı paralarla kurulduğu tesbit edilen Almanya Kanal 7 stüdyolarında çekilmiş fotoğrafı, mahkeme salonunda teşhir edilen bir başbakan gördünüz mü?..

- O kişi, savcının tanımıyla suç potansiyeli yüksek o kişi, bağış paralarıyla şirketler kurduğu için soyduğu kişilerden özür dileyen o kişi dün 5 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Feneri Almanyanın başındaki Mehmet Gürhan!..

Siz hiç, Alman savcı tarafından suç örgütünün Türkiyedeki lideri olarak ilan ettiği, bağış paralarının bavullar içerisinde kendisine teslim edildiğini söylediği, yetinmeyip, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanıyla akraba kadar yakındiye vurgu yaptığı kişinin kızının düğününde nikâh şahitliği yaptığı video görüntüleri mahkemenin duvarında gösterilen bir başbakan gördünüz mü?..

- O kişi, Deniz Feneri skandalında tüm yolların kesişme noktasında bulunduğu Alman mahkemesinin kararıyla tescillenmiş olan o kişi, Kanal 7nin Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman!..

***

Daha bitmedi...

Siz hiç, Almanyada suça iştirak ettiği mahkeme kararıyla sabit olmuş tüm şirketlerde ortaklığı bulunduğu, yöneticilik yaptığı saptanmış, Zekeriya Karamanla birlikte hiyerarşinin en tepesinde olduğu, Türkiyeye bavullarla gönderilen paralara kuryelik yaptığı, teslim aldığı paraların miktarı ve tarihi Alman soruşturmacı tarafından tek tek açıklanan bir kişiyi Türkiyedeki en önemli kurumlardan birinin başına getiren ve gözü gibi koruyan bir başbakan gördünüz mü?..

- O kişi, Deniz Feneri iddianamesinde adı 34 kez geçen, ayrıldığı tarihten beri Almanyaya gidemeyen o kişi, televizyon ve radyoların ahlaka ve yasalara saygılı yayın yapmasını denetlemekle yükümlü RTÜKün Başkanı Zahit Akman!..

Siz hiç, Deniz Feneri kepazeliğini soruşturan ülkenin büyükelçisiyle bambaşka bir konuyu konuşmak üzere bir araya gelen, ancak Deniz Feneri ile Kanal 7 arasında ilişki var mı? Dört tutuklu var, bu iş niçin bu kadar uzadı diye soran, karşılığında sizden interpol aracılığıyla Deniz Feneri hakkında bilgi istedik, cevap vermediniz acılıkta bir yanıt alan, daha sonra gazetecilerin, üç tutuklu var, dördüncüsü kim?sorularına yanıt veremeyen bir başbakan gördünüz mü?..

- O kişi Almanyanın Ankara Büyükelçisi Eckar Cuntz!..

Bugüne dek, böyle bir başbakan ne gördük, ne duyduk diyorsanız, uyanın ey halkım, o başbakan, yukarıda sıraladığım tüm ilişkilerin bire bir içinde olan başbakan burada, yanı başımızda, tepemizde, bizi yönetiyor...

- Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan!!!

***

Almanyadaki dolandırıcılar dün layık oldukları cezaya çarptırıldılar..

Müslümanları soyan Müslümanlar, Hırıstiyan yargıç tarafından yıllar sürecek bir kodes hayatına mahkûm edildiler. Yargıcın da soruşturmayı yapan polis şefinin de, iddianameyi hazırlayan savcının da ellerine sağlık...

- Pekiii, TBMMden üstün hizmet madalyası alan, AKP iktidarının yasa değiştirip sorgusuz sualsiz para toplamasının önünü açtığı, halen para toplamayı sürdüren, reklamlar veren Türkiye Deniz Feneri, onunla iç içe olduğu belgelerle ortaya çıkan Almanyadaki Kanal 7nin bu paralarla kurulduğu, başındaki kişinin tüm işlerin başında bulunduğu açıklanan Türkiye Kanal 7 ne olacak?..

Savcının isimlerini açıklayarak asıl failler Türkiyede dediği kişiler ne olacak?.. Bunlara kol kanat gerdiği ayan beyan ortada olan zirvedekiler ne olacak?.

- Bu günah nasıl temizlenecek???

e-posta: [email protected]



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Ülkemizi Geri Almak 3 Ekim 2013
Ülkemizi Geri Almak 11 Temmuz 2013
İhanet!.. 4 Temmuz 2013

Günün Köşe Yazıları