Son 20 dakika

22 Aralık 2014 Pazartesi

Trabzonspor maça dirençli başladı. İyi bir organizasyonla golü de buldu. Ancak bu direnç kısa sürdü. Mehmet Ekici ve Fatih Atik oyundan düştü. Bursaspor orta sahası maça ağırlığını koydu ve oyunun kontrolünü ele aldı.Özellikle derinlemesine atılan paslar çok tehlike yarattı. Pozisyon  üstüne pozisyon ürettiler. Bunlardan ancak 2’sini değerlendirebildiler. Yoksa maç ilk yarıda biterdi. Savunmada ise 2 hata yaptılar. kalelerinde 2 gol gördüler. İlk yarının sonucunu Bursa’nın hataları, attıkları -atamadıkları belirledi.
Yeşil - Beyazlıların skor ne olursa olsun temposunu bozmaması övgüye değer. Geri düştüler, beraberliği yakaladılar, öne geçtiler. Maç yeniden berabere oldu. Yine öne geçtiler. Bursaspor temposunu değiştirmedi. Trabzonspor da yenilgiden kurtulmak için hücümu düşündü ancak savunmasında çok açık verdi. Bu da maça inanılmaz bir seyir zevki kattı.
Mustafa Akbaş, Trabzonspor adına maça damgasını vuran adamdı. Son müdahaleleriyle takımına hayat verdi, attığı golle de 1 puanı kurtardı.
 



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzonspor vurgun yedi 22 Haziran 2020

Günün Köşe Yazıları