'Erkeklik küçülebilen bir şeydir!' *

01 Aralık 2019 Pazar

Bu hafta ülkemin her yerinde kadınlar, erkek şiddetini, kadın cinayetlerini protesto etmek için sokaklardaydı Özellikle İstanbul’da polis gaddarca (erkek şiddetini göstermek istercesine) protesto yürüyüşündeki kadınlara saldırdı. Ben de 2018 yılında yazdığım bir yazının hiç eskimediğini gördüm. Öyleyse biraz dalgamızı geçebiliriz. Geçen yıl 8 Mart kadın yürüyüşündeki bir pankart beni çok neşelendirdi: “Erkeklik küçülebilen bir şeydir!

Öyleyse başlayalım.

Ülkemizde erkekler dünyanın en kalabalık erkek örgütünü kurabilirler! “Kızışmış Erkekler Örgütü!” Ve onları tek bir slogan birleştirebilir: KADINLARA ÖLÜM! Bakmayın siz onların arada “Cennet anaların ayaklarının altındadır” diye büyük sözler söylemelerine, büyük çoğunluk için kadın: Şeytanın dünyada dolaşan suretidir ve öldürülmesi caizdir!

Kendi cinsel isteklerinin doğanın bir armağanı olduğunu, bilinçleriyle kavrayamadıklarından ve kızışmalarını örgütleyemediklerinden, sürekli ereksiyon halinde dolaşan bir erkeklik organıyla başları beladadır. Bu belanın kendileriyle değil de karşı cinsle ilgili olduğuna canı gönülden inanmışlardır. Bu nedenle, sözde din âlimleri ikide birde önemli beyanatlar verirler: “Üç yaşındaki bir kız babasının yanına donuyla çıkamaz!” “Kızının kızlığını bozan baba af diliyorsa, anne ve kız çocuğu bunu affetmek zorundadır!” “Erkek anasının diz kapağını görürse günaha girer!” “Hamile kadınların gebeliklerini göstererek dolaşmaları yasaklanmalıdır, çünkü onun durumu çevredeki erkeklerin cinsel ilişkiyi anımsayıp ereksiyon olmasına neden olur!

Şimdi devam edelim, sadece din bilgini geçinen zevat mı, hâkimlerimizin, savcılarımızın büyük çoğunluğu bu örgütün gönüllü üyeleridir. Nasıl mı? Üç yaşındaki bir kız çocuğuna adam anal yoldan tecavüz eder, hâkim ne yapar, kendi indirimini kullanır hele bir de adam mahkemeye kravatıyla gelmiş, el etek öper gibi hâkime bakıyorsa, ceza hemen üçte iki indirilir. İki yıl sonra adam başka bir üç yaşındaki kıza anal yoldan tecavüz etsin diye dışarı çıkar.

Kadın yolda giderken tecavüze uğramıştır, hâkimin ya da savcının kafasındaki önyargı “kadının mutlaka kuyruk salladığına” dairdir. Ceza indirimi hemen uygulanır. Şaşırdınız mı? Çünkü bu ülkede ve pek çok İslam ülkesinde cinsel eğitim dersi tümüyle günah sayıldığından, erkeklerin ilk cinsel ilişkileri ya hayvanlarla ya da genelevdeki seks işçileriyledir. Erkek bu durumdan içten içe utanır. Çoğu zaman kendini lanetler ama bir süre sonra bu laneti her şeyden sorumlu tuttuğu kadınlara yönelir. Onların yok olmasını ister. Görmemek ister ama öylesine bilgisizdir ki, görmese de, hormonları ona cinselliği hatırlatıp durur. İşe giden bir adamın birdenbire celallenip şortlu kadına vurması, kızışma nedeniyle kadını suçladığı içindir.

Gebe bir kadına saldırmak ise daha patalojik bir olgu olarak karşımıza çıkar! Şu şeytan ne mene bir şeydir ki, hamile bir kadın kılığında erkekleri baştan çıkarmaya çalışmaktadır. Öyleyse hem kadının hem de doğuracağı yeni şeytanın ölmesi gerekmektedir!

Biraz da esnaftan söz edelim. Bunlar mahallenin namusunu korumaya pek bir meraklıdırlar. Bu nedenle “Kızışmış Erkekler Örgütü”nün vurucu gücünü oluştururlar. Mahallenin kızı bir oğlanla mı eve geldi, hem oğlan yandı hem kız! Ne yan tarafa dul bir kadın mı taşınmış, gitti mahallenin namusu ama akşamları evin önünden şöyle bir geçsek belli mi olur kapıyı açar. Karı dul ya!

Bilim adamları erkek saldırganlığı için yüzlerce cilt dolduran derin analizler yapabilirler, yapsınlar ama cinselliğin keyfine varmayı yasaklayan bir eğitim ve ülke kültüründe kızışmış erkeklerin vahşeti bitmez! Oysa erkek milleti, erkekliğin küçülebilir bir şey olduğunu bir kavrasa hem kendi rahat edecek hem partneri ve ülke daha mutlu insanların keyifle gezindiği bir yurt parçası olacak.

Yazıma ilave edeceklerim var: Kadın cinayetlerinin büyük çoğunluğu boşanmayı ve terk edilmeyi bir türlü kendine yediremeyen erkekler tarafından işleniyor. Buna da kafa yordum. Kadın boşanmak istiyor ama erkek için bu durum yüz kızartıcı, sanıyor ki, çevresindeki herkes onun erkekliğine kötü gözle bakmaya başlayacak, erkekliği küçümsenecek. Adam dehşet içinde, eyvah, o pek kıymetli erkekliğiyle dalga geçilecek! Bütün bu kötü durumun nedeni boşanmak isteyen kadın, onu terk eden sevgili! Bu ezikliğe dayanmak mümkün değil, öyleyse öldürürüm! Ve cinayeti işlediği an, hayatı boyunca hiç yaşayamadığı bir orgazm anı. Bu nedenle geçenlerde biri 17 saat öldürmek için peşinden koştuğu kız arkadaşını öldürdüğü anı, telefonundan şöyle paylaşıyor: “13.40 bitti.

___________________________

* Bu yazı 11 Mart 2018’de yazılmıştır. Ne yapalım, eskimiyor. İlavelerle yeniden karşınızda.



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları


Günün Köşe Yazıları