Selçuk Erez

Aday Koçluğu

19 Mart 2015 Perşembe

Seçimler yaklaşıyor, partilerde çok sayıda aday adayı listeye girmek için yarışıyor: Osmanlı sultanıyla Deli Petro kırması bir kifayetle mi, yoksa bulutları aşıp Ay’a dokunurken poz veren mi istersin, hepsi var!
Tansu Çiller’in evinin üzerine uçakla dikenleri ayıklanmış güller attıran, “Tayyip’e dokunmak ibadettir” diyen, onda Allah’ın özelliklerinin bulunduğunu ilan edenler de çıkmamış mıydı? Meclis’te muhalefet vekillerinin kafasını yarmak da aslında tek seçicinin gözüne girmenin yolunun böyle atak görünmekten geçtiği düşüncesini yansıtmaz mı?
Mahmut Abbas geldiğinde, Gazne ve Avar askerleriyle resim çektirildiğinde, “Filistin’i vermediği bahanesiyle yıkılan Osmanlı İmparatorluğu ve Filistin Devlet Başkanı’yla Cumhurbaşkanımızın arka plan görüntüsü... Muhteşem bir zekâ! Tabii ki Sn. Cumhurbaşkanımızın zekâsı. 600 yıllık imparatorluğun 90 yıllık reklam arası sona erdi” diyeni de gördük.
Bu çabaların çoğu verimli olmadı.
Çare? Aday koçunuz Hayreddin’e başvurmaktır!
Aday koçunuz, konuya en özgün önerilerle yaklaşacak, size paylaşımlarınızı önyargı ile değil, empati ile değerlendirmeyi; zihine değil, kalbe seslenmeyi; başlıkları değil, satır aralarını okuyabilmeyi öğretecektir. Spiritüel danışmanlık ve durugörü yeteneğiyle donanmış gözde elemanlarımızla güçlendirilmiş zengin kadromuz sizi hayalinizdeki mevkilere kavuşturacaktır.
Danışmanlık anlaşması imzalanır imzalanmaz sizi estetisyenimiz inceleyecek, fotoğrafçımız en zeki, en sevecen, en karıncaezmez ama gerektiğinde karşı partiden en az on vekili önünüze katıp doğduklarına pişman edecek kadar güçlü gösterecek resimlerinizi çekecektir. Fazla kıllarınız merkezimizdeki epilasyon merkezinde giderilecektir: Lazer epilasyon, sandığınız gibi uzun saatler süren bir işlem değildir, kısa sürede biter ve acıtmaz.
Bundan sonra sizi diyetçimiz Peyman Hanım değerlendirecek ve kilonuz fazlaysa naturanıza uygun diyetler önerecektir. Diyet yapamayanlar için bitkisel çözümlerimiz de vardır.
Ücretlerimizin, kavuşacağınız olanaklar karşısında pek fazla bir yekûn tutmayacağını göreceksiniz. Kredi kartınıza taksit de yapılabiliriz. Kazandığınızda bakiyeyi bize başka yollardan ödemeniz tabii ki kabildir.
Seçildiğiniz takdirde bir nedenle ata binmeniz gerekirse, biner binmez düşüp kepaze olmamamız için at binme dersleri alabileceksiniz. Doğal olarak bu ek iş, ek bir ücret gerektirecektir.
Bundan önce pek fayda sağlamamış yolları yeniden denemektense aday koçunuz Hayrettin’e koşun, ona “Koçum benim!” deyin ve sonrasını düşünmeyin.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Böcek yeriz o zaman! 30 Ağustos 2018

Günün Köşe Yazıları