Mehmet Özgül

Vitrine Çıkanlar

16 Nisan 2015 Perşembe

Yarı finale kimin çıkacağı daha ilk maçta belli olmuştu. İkinci karşılaşmada ilk dakikada gelen gol bunun tescili oldu. Bundan sonrası kimileri için oyundan zevk alma kimileri için de vitrine çıkma maçı oldu.
Dolayısıyla Manisasporlu oyunculara kendilerini göstermek için uygun bir ortam doğmuş oldu.
Galatasaray’da da 4. yıldız yolu için Melo ve Semih’in performansı önemliydi. Semih’in maç eksiği dikkat çekerken, Melo sakatlık psikolojisinden kurtulduğunu gösterdi. İkinci yarıda yerini Sinan’a bırakan Aydın da çok istekliydi. Pandev’le Yekta’nın uyumu dikkat çekti. Dikkat çeken başka bir şey de savunma arkasına 3 kez rakibin kaçırılmasıydı. Bu hiç hoş değil. Kupa kalecisi Sinan Bolat performansıyla güven verdi. Bence yediği gol şanssızlıktı. Hayal kırıklığı Dzemaili oldu. Diğerleri Emre hariç sanki yasak savdı.
61 dakika oyunda kalan Melo, Trabzon’da sahaya çıkabilir.
Manisaspor’a gelince Galatasaray’dan emanet olarak alınan Oğuzhan becerisi ve çalışkanlığı ile umut verdi. İkinci emanet 1994 doğumlu kenar ortasahada görev verilen Gökhan Sazdağı. Fenerbahçe onu önceki sezon Turgutluspor’a bu sezon da Manisaspor’a yetişip serpilmesi için ‘fidan’ olarak vermiş. Bence bu iki oyuncu da meyve verebilecek fidanlar. İstanbul’daki maçta hayal kırıklığı olan İsmail Köse bakalım ne zaman kabuğunu kıracak ya da kırabilecek mi? Maçın berabere bitmesi tur için değil ama para için Galatasaray’ın kaybıdır.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Sorunlar yumağı 13 Şubat 2017
Riekerink’in şapkası 5 Şubat 2017
G.Saray’a hüsran! 22 Ocak 2017

Günün Köşe Yazıları