Dünya Sanatçıları Bir Araya Geliyor

08 Aralık 2008 Pazartesi

Tüm dünyadan sanatçı ve sanat dostları bir araya geliyor. FİDOF As Başkanı Figen Çakmakın yönetiminde, Expo Channel TV ekranlarında beş yaşına basan kültür ve sanat programını içeren ve Türkiyenin en önemli kültür sanat duayenlerini izleyicisiyle buluşturan ve tüm gelirini engelli çocuklarımıza ayıran çok önemli bir sanat olayı ile karşı karşıya bulunuyoruz. Maestro Elizabeth Türkiyenin en önemli kültür ve sanat duayenlerini izleyicisi ile kaynaştırıyor.

Cemal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleşecek olan olay için geceye katılan ülkeler: Litvanya, Mısır, İrlanda, Malta, Makedonya, Lübnan, İtalya ve Türkiye... Sahne alacak sanatçılar ise: Hakan Aysev, Asya, Erol Büyükburç, Ahmet Koç, Simim Mater Shaman Dans Tiyatrosu, Mine Mucur, Ay Işığı Türk Müziği Topluluğu, Fani Modara, Şebnem Özsaran, Nilay Tezsay, Yıldız Asyalı, Zeliha Sunal. Programa katılacak sanatçılar: Nino Varon, Selmi Andak.

Destek veren sanatçılar: Türkan Şoray, Muazzez Abacı, Nevra Serezli, Burhan Doğançay, Niran Ünsal.

Geceden elde edilecek tüm gelirler, Eram Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğine aktarılacak. Dernek Bakanlar Kurulu kararı ile Kamu Yararına Dernekler statüsüne alınmış.

Engelleri sanatla aşalım: Sahne alacak sanatçılar Miss Mary Simpson, Miss Lorena Francesca, Moloney Derham, Miss Margarita Hristova, Mr. Mark Tonna, Miss Vessam Abdel, Moneim Husoy, Mr. Toni Philip Frensavi, Mr. Orazio Gabriele... Geceye katılacak festival başkanları: Mr. Elija Romanovas, Mrs. Maire Moloney, Mr. Stojan Troicki, Mr. Robert Cefai, Mr. Mohamet Samir Galai Sabry, Mrs. Marguerite Selim Youssef Koldas ve Türkiye...

Geceye sayın bakanlarımız ve il yöneticilerimiz katılacaklardır. Geceye katılan sanatçılara teşekkür plaketleri takdim edilecektir. Geceye destek veren ülkelerin festival başkanları salonda hazır bulunacaklardır. Birçok ülkeden diplomatik temsilciler gecede hazır bulunacaklardır. İletişim için [email protected], [email protected]. Dilan Demir Yapım Asistanı 0555 277 78 26 ve FİDOF As Başkanı 0532 211 15 51 Figen Çakmak hazır bulunacaktır.

Kurumsal logolar (Kültür-sanat programı)

Maestro Elizabeth.Expo-Channel TV-Yayıncı Kurum, Hasanoğlu İnşaat Sponsor Kurum FİDOF Uluslararası destekçi kurum İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Ulusal destekçi kurum).

Bu organizasyonun tüm geliri ERAM Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğine aittir.



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Müzikal Beyin 9 Şubat 2009
Arif Hikmet Koyunoğlu 26 Ocak 2009

Günün Köşe Yazıları