Oğuz Tongsir

Kazım ve Engin'eNeler Oldu?

03 Ekim 2011 Pazartesi
\n

Başkent deplasmanında dikkatleri üstüne toplayan üç G.Saraylı vardı: Selçuk, Kazım ve Engin. Selçukun performansı kimseyi şaşırtmadı. Geçen yıl Trabzonsporu orta sahada taşıyan Selçukun bu sezona da iyi başlaması ve G.Saray formasına çabuk ısınması, futbol kamuoyu için sürpriz değildi.

\n

Asıl şaşırtıcı olan futbol dünyamızda Yaramaz çocuklarolarak bilinen Kazım ile Enginin doksan derece dönüşleriydi. Bu iki yaramaz, dün disiplinli, yardımlaşmacı ve gerçek bir takım oyuncusu kimliğindeydi. Tabii ki sihirli değnek değmedi Kazım ve Engin’e. Bu kısa zamandaki değişim için hocaları Fatih Terime alkışlarımızı gönderiyoruz.

\n

İlk 20 dakikada maçı garantileyen G.Saray yine de beklenilen G.Saray değildi. Evet, herkes savunmaya yardıma geldi ama gene tempo yoktu. Belli ki Terimin bu anlayışı yerleştirmesi epey zaman alacak. Elmander için soru işaretlerimiz sürüyor. Fatih Terimin arzuladığı o tempolu takımın forveti Elmander olamaz. Dün gece, sonradan oyuna giren ve penaltı yaptıran Barosa gözdağı veren Terim, er veya geç formayı Çek futbolcuya teslim edecektir.

\n

Kısacası G.Saray Ankarada çok rahat bir maç kazandı. Bunda G.Sarayın oyunundan çok, A.Gücünün sahada pek varlık gösteremeyişinin payı büyüktü. Bu arada hakem Fırat Aydınusun da hakkını yemeyelim. Son haftaların en formda hakemlerinden olan Aydınus, mükemmel yönetim gösterdi. Kutluyoruz.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Aciz G.Saray 19 Mart 2014
Deplasman Kâbusu 3 Mart 2014

Günün Köşe Yazıları