Bilezikleri için boğarak öldürdüler

23 Aralık 2011 Cuma

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Karapınar köyünden geçtiğimiz cumartesi  gün önce alışveriş yapmak için ilçe merkezine giden 33 yaşındaki Bedia Yavuz’un evine dönmemesi ve telefonunun da kapalı olması üzerine ailesi durumu Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi.

Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur’un talimatıyla genç kadının bulunması için oluşturulan özel ekip, Karamürsel’de çok sayıdaki iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kameralarındaki görüntülerde Yavuz’un son olarak İbrahim P’ye ait tuhafiye dükkanına girdiğini belirleyen polis, bu kişinin birkaç gündür iş yerini açmadığını, dayısının oğlu İsmail Ç ile otomobil kiralayarak ilçeden ayrıldığını belirledi. Şüphelilerin Kırklareli’de bir otelde kaldıklarını belirleyen özel ekip, şüphelileri yakalayarak Kocaeli’ye getirdi.Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde Bedia Yavuz’u kolundaki bilezikleri almak için  iş yerinin bodrumunda boğarak öldürdüklerini ve Akçat köyündeki araziye gömdüklerini anlattı.

Zanlıların ifadeleri doğrultusunda, Akçat köyünde İbrahim P’ye ait arazide yapılan kazıda genç kadının cesedine ulaşıldı. Kazı çalışmaları sırasında olay yerine gelerek sinir krizleri geçiren Yavuz’un yakınlarını polis sakinleştirmeye çalıştı. Üzerlerinde bin Avro ile 2 bin 500 lira bulunduğu belirtilen zanlıların, genç kadının ziynet eşyalarını kuyumcuda bozdurdukları, paranın bir bölümünü İstanbul’daki eğlence merkezlerinde harcadıkları ve yurt dışına kaçmak için Kırklareli’ye gittikleri öğrenildi.
 



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Sorumluluk! 11 Mayıs 2020
Mücbir sebep! 24 Mart 2020
Ergin-Larkin 18 Mayıs 2019

Günün Köşe Yazıları