Hayri Güner

Kısır Futbol

22 Nisan 2012 Pazar
\n

TRABZON - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubundaki Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi futbol adına hiçbir şey vermedi. Boş kaleye atılamayan golleri amatör bir futbolcu rahatlıkla değerlendirebilirdi. Beşiktaşın savunması evlere şenlikti. Halilin golünde savunma uyudu. Gol taktik açıdan da güzeldi. Rüştü kalesine dönemedi bile...

\n

İlk maçta F.Bahçeye yenilen Bordo - Mavililer, ikinci sınavında Beşiktaş önünde kazandı ama ya futbol?.. Trabzonspor cezalı olduğundan mücadeleyi kadın ve çocuklar izledi. Adrianla Volkan Şen son vuruşlarda beceri noksanlığı yaşadı. Aceleyle geliştirilen ataklar Beşiktaş savunmasında eridi. Burakın olmayışı teknik direktör Şenol Güneşin oyun planlarını da bozdu. Soldan Cech ve Olcanın ataklarında Burak arandı. İki takım da sezonu kapatmış bir görüntüdeydi. Olcanla Fernandesin şutları direkten döndü. Quaresmanın 2. yarının başında Tolgayı geçip kaleye yuvarladığı topu çizgiden Giray çıkardı.

\n

Hakem Kâmil Abitoğlu, Olcanla Ernstin ceza sahasında düşürülmesine seyirci kaldı. Pozisyon takip yeteneği ise vasatı aşamadı.

\n\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzon’da skandal 18 Mart 2024

Günün Köşe Yazıları