İstifa, istifa çok yaşa!

08 Ağustos 2015 Cumartesi

Aslında Trabzonspor’da yaşanacak istifa furyası, daha başlarda sinyallerini vermişti; ilk bir hafta içinde 5 istifa yaşandı... Fatih Tekke’yi yanına aldı. Sportif direktör yapacağını söyledi. Başkan adaylığını açıkladı; Tekke 1 hafta sonra istifa etti... Tolunay Kafkas, yönetim kurulu toplantısı yapılmadan üçüncü günde kovuldu. Yine ilk yönetim kurulu toplantısında yöneticiler Osman İlyas ve İrfan Coşkun, 5 gün sonra istifa etti. Altyapı Koordinatörlüğü’ne getirilen Ömer Eyüpoğlu, “Böyle bir anlayış amatör takımlarda bile yok” dedi, istifa etti. 1 gün görevde kaldı. Şike davasında kulübü başarıyla savunan Av. Nusret Yılmaz, bazı evrakların kendinden saklandığını söyleyerek istifa etti.

Art arda ayrılıklar
Ünal Karaman, “Altyapıdan 1 oyuncuyu A takıma alamıyorum. Ben nasıl futbolun patronuyum’’ dedi ve istifa etti. İlk yılında 4 Türkiye Şampiyonluğu kazanan Hamit Cihan önderliğinde kurulan Türkiye’nin ilk çağdaş Futbol Akademisi lağvedildi. Cihan istifa etti.
Kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, “Zeki’yi değil de Fatih’i kadroya al” diyen Hacıosmanoğlu’na tepki göstererek istifa etti. Milli takıma gitti. Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, “İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor’a ihanet ediyor’’ dedi ve istifa etti.
Başkan yardımcısı Yaşar Aşçıoğlu, “Hakkımda konuşmazlarsa ben de konuşmam” dedi, istifa etti.
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, istifa etti. Yönetici Çetin Kansız istifa etti. Teknik Direktör Hami Mandıralı istifa etti. Genel Menajer Burak Gürdal istifa etti. Teknik Direktör Halilhodziç istifa etti. Teknik Direktör Ersun Yanal istifa etti.
Yöneticiler Murat Türköz, Köksal Sadıklar, Ömer Demir, Emre Turan, Tayfun Kahyaoğlu istifa etti.

Bırakıp dönenler
Şike sürecini başarıyla savunan Hukuk Kurulu toplu olarak istifa etti. Bir de yarım istifa edenler var. İstifa edip geri dönenler. Asbaşkan Ali Kemal Başaran ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Üstünsalih. En son da Şota ve Süleyman Hurma. Geri adım attılar, kaldılar. Bu kadar istifa İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kalitesini açıklamaya yetmiyor ise daha ne kadar kurban lazım?  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Trabzonspor vurgun yedi 22 Haziran 2020

Günün Köşe Yazıları