Ali İsmet Ural

Sorumsuz Caner

21 Ağustos 2015 Cuma

Kaçıran veya Gorbunov’a takılan bir Fenerbahçe vardı dün gece. Aslında, Fernandao ve Sow pozisyonlardan birini gole çevirseler gece farklı bitebilirdi. Ama iş van Persie’de bitti. Bence Fenerbahçe Avrupa kapısını sonuna kadar açtı. Haftaya Kadıköy’de şenlik olur.
Peristeri Stadı’nın zemini çok kötüydü. Atromitos desen Fenerbahçe’nin 1/10’u. Evde hep kazanmışlar çünkü Yunanistan Milli Takımı’nın 2004 Avrupa şampiyonu olduğu oyun şeklini benimsemişler. Yenemiyorsan yenilme. Top rakipteyken kapan, kazanınca kontratak.
Her şey böyle iken Caner Avrupa hayallerine sekte vuracak kadar sorumsuzca nasıl oynar anlamak mümkün değil. 33. dakikada gereksiz bir sarı gördü ki, hakemle o dakikaya kadar iyi geçinse almazdı. Mücadele edersin boğuşurken alırsın eyvallah. 36. dakikada Marcelinho orta yuvarlağın önünden kaleye kadar topla gidip şut atarken yanına yanaşamadan 1 adım geriden yalan yaptı. Sezon başı bu kadar eksik olmaya hakkın yok. 40. dakikada ceza sahasında Marcelinho’yu formasından çekti indirdi. Adam zaten düşmeye yatmaya hazır. Al sana penaltı ve kırmızı. Bu kadar ucuz mu bu işler? Sonra gel de çık işin içinden. Sakın, Ba’nın pozisyonu ile kıyaslamayın. Onda ikili mücadele var ve penaltı değil. Sonuçta uzun aradan sonra Fenerbahçe, Avrupa macerasına yeniden başlamış olacak. Zaten bu transferlerle bu takıma elenmek “facia” olurdu.  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

Fernandao çıkar mı? 28 Ağustos 2015
Volkan Demirel 24 Ağustos 2015
Sorumsuz Caner 21 Ağustos 2015

Günün Köşe Yazıları