Olmadı Başkan!..

23 Nisan 2013 Salı

Beşiktaşa başkan olduğunda ateşten gömlek giydiğini herkes biliyor. Kartalı düştüğü bu girdabın içinden kurtarmak için de çok iyi niyetle ve var gücünle çalışman da her türlü takdirin üzerinde!.. Ancak kırılmak gücenmek yok ama son günlerde çok konuşuyor ve konuştukça da hata yapıyorsun sevgili başkan...

\n

Sakın bu yazıyı Akhisar hezimeti için yazdığımı sanma!..

\n

Yazı, bu maç Beşiktaşın galibiyetiyle bitse de virgülüne dokunmadan aynı anlamda kaleme alınacaktı!..

\n

Samet Aybabayı başka çaren olmadığı için göreve getirdiğini herkes biliyor ama bunu böyle bir zamanda açıklaman ne kadar doğru?!..

\n

Hele Mustafa Denizli gibi Beşiktaş aşkı ile yoğrulmuş birini korkaklıkla itham etmeni hiç anlamış değilim!..

\n

Benim tanıdığım Mustafa Denizli, bu ülkede korkaklıkla itham edilecek en son kişidir!..

\n

Sevgili dostum Erol Kaynar ikinizin arasında geçen tüm konuşmalara şahit olan kişi olarak neler olduğunu açıklayınca, sözlerini tevil etmek için verdiğin beyanat, incittiğin değerli insanı ne kadar tatmin edebildi?!..

\n

Daha lig bitmeden Samet Hocayı sezon sonunda gönderebileceğini ima edip, sonrasında sözünü inkâra yönelik açıklamaların, yaptığın tahribatı ne kadar giderir?!..

\n

Beş maç sonunda hocalarının gideceğini bilen futbolcular ona nasıl güvenir, nasıl inanırlar?..

\n

Samet Hoca mesajını çoktan aldı ve lig bitince ne olacağını çok iyi biliyor!.. Bir başkası olsa hemen görevi bırakır ama Samet Aybaba herkesin bildiği gibi yürekten Beşiktaşlı olduğu için görevini sonuna kadar götürerek Kartala yararlı olabilme uğruna elinden gelen her şeyi yapmaya devam edecek!..

\n

Tabii ki her insan gibi Samet Hocanın da hataları oldu ve olmaya da devam edecek... Onun hatalarını gazete sütunlarında sen değil sadece bizler eleştiririz!.. Hocayı motive edeceğine kapalı kapılar ardında yapacağın şeyleri böylesine açığa çıkarırsan maalesef sonucuna da katlanman gerekecek!..

\n

Lütfen yardımcın Ahmet Nur Çebiyi örnek al Fikret Orman başkan!.. Bak Sayın Çebi bugüne kadar nasıl az ama ne denli ölçülü konuşmuş!..

\n

Bizden söylemesi!.. Bilmem anlatabildik mi?!..

\n


Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları


Günün Köşe Yazıları