Lütfen Susar mısınız?

13 Mart 2014 Perşembe

Süper Lig’de olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının tartışmasını, özellikle bazı kulüp başkanları bilerek ya da bilmeyerek sürdürme gayreti içinde görünüyor. Karşılaşmada elbette bir takım kazanacak ya da berabere bitecek ancak önceden koşullanmış seyircilerin taşkınlıkları önlenemeyince maç haliyle oynanamadı. Oyun bitti, bundan sonra kurallar ne gerektiriyorsa, gereken yapılacak.
Ancak bu maçta çıkarılan olaylar yüzünden, özellikle Avrupa ülkelerinin gündeminin başında yer aldık. Yazık değil mi? Sanki sonucu etkileyecekmiş gibi yapılan konuşmalarla yara deşiliyor. Kangren olma yolunda... İlgililerin umurunda mı? Bu konuda özellikle konuşmaması gerekenlerin en başında, üzülerek ifade ediyorum, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yer alıyor. Hasbelkader, bu kulübün ligde yer almasına katkıda bulunduğum güçlü ve hatırşinas Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise göreve geldiği günden bu yana hep konuşuyor. Bilmem farkındalar mı, ama dinlenmiyor!
Sayın başkanlar, özellikle Aziz Bey, lütfen susar mısınız? Bu olay nedeniyle ortaya çıkan gerçek karşısında sporumuzu yönetenlere, daha doğrusu yönetemeyenlere düşen bir görev var: Toplumumuza yakışan bir kulüpler yasasını çıkarmak...  



Yazarın Son Yazıları Tüm Yazıları

İdare ettiler 30 Ekim 2015
Ne Bekleniyordu? 9 Nisan 2014

Günün Köşe Yazıları