All-Star'ın kapanışı Asya Karması'ndan

All-Star'ın son bölümü olan Asya ve Avrupa Karması arasındaki mücadeleyi 147-146 Asya Karması kazandı. Maçın en değerli oyuncusu Türk Telekom'dan Kenny Gabriel oldu.

Yayınlanma: 20.01.2019 - 19:39
All-Star'ın kapanışı Asya Karması'ndan
Abone Ol google-news

Tahincioğlu All-Star 2019, görsel şölenler eşliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlendi.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarıya verilen kısa arayla birlikte düzenlenen organizasyonda Yetenek Yarışması, Üç Sayı Yarışması ve Smaç Yarışması gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören organizasyona birçok ünlü isim de katılım gösterdi.

All-Star'ın son bölümü olan Asya ve Avrupa Karması arasındaki mücadeleyi 147-146 Türk Telekom başantrenörü Burak Gören yönetimindeki Asya Karması kazandı. Maçın en değerli oyuncusu (MVP) Türk Telekom'dan Kenny Gabriel oldu.

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Tahincioğlu All Star 2019'u birlikte takip ettiler.

AYŞE BEGÜM ONBAŞI PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALDI
Organizasyonun bir parçası olan RedBull Dans Yarışması'nda kırmızı ve mavi takımlar kendi aralarında bir dans yarışması düzenlediler. En iyi dans gösterisini gerçekleştirmeye çalışan takımlar seyircilerin ellerinde bulunan mavi ve kırmızı kartlarla oylandı. Seyirciler tarafından en çok oy alan mavi takım ilk turun galibi olarak finale kaldı. Final turunda karşı karşıya gelen mavi takım ile dünya ve Avrupa şampiyonu RedBull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı'nın takımı karşı karşıya geldi. Ayşe Begüm Onbaşı gösterdiği performansla seyircilerden büyük alkış topladı.

Asya Karması ve Avrupa Karması arasında gerçekleşen maçın devre arasında şarkıcı Edis de şarkılarıyla seyircilere eğlenceli anlar yaşattı.

ÜNLÜLERDEN TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU'NA DESTEK
Sarp Levendoğlu, Can Yaman ve Sedef Avcı'nın yer aldığı kırmızı takımla, Büşra Pekin, Alina Boz, Derya Şensoy ile Kıvanç Kasabalı'nın bulunduğu mavi takım gösteri maçında karşı karşıya geldiler. Ünlülerin, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun bilgisayar ihtiyacını karşılamak amacıyla yaptıkları gösteri maçında kazanan taraf mavi takım oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler