iPhone'lar için yeni güncelleme

Apple iOS 12.1.3 güncellemesini yayınlandı! Peki iOS 12.1.3 ile neler değişecek? İşte bilmeniz gerekenler...

Yayınlanma: 23.01.2019 - 10:40
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz dönemde Apple, iOS 12.1.1 güncellemesi ile birlikte iPhone XS ve XR kullancıları şebeke sorunu ile baş başa bırakmıştı.

Şirket bu hata sonrası yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan iOS 12.1.3 güncellemesi ile beraber söz konusu bu hatanın giderildiği belirtiliyor. Güncelleme ile gelen diğer özellikler şöyle: Mesajlar’daki Ayrıntılar görüntüsünde fotoğrafları kaydırarak dolaşmayı etkileyebilen bir sorunu giderir. Paylaşma sayfasından paylaşıldıktan sonra fotoğrafların dokularının bozulmasına neden olabilen bir sorunu ele alır.

ABD merkezli teknoloji devi Apple yeni işletim sistemi iOS 13'ü test etmeye başladı. Apple’ın internet sitesini düzenli olarak ziyaret eden iOS 13’lü Apple cihazlarının ziyaret geçmişleri aylar öncesine kadar gidiyor. iPhone ve iPad’lerde şu anda kullanılan iOS 12 işletim sisteminin yerini alacak olan yeni yazılımla beraber bazı modellerin desteği kaybetmesine kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan iOS 12 ile iPhone 5'e verilen destek kesilmişti. Apple WWDC’de açıklanması beklenen iOS 13 ile de iPhone 5S'in desteği kaybetmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler