Munzur'a HES projeleri iptal mi ediliyor?

Bşbakan Binali Yıldırım ile görüşen CHP'li Gürserl Erol, Başbakan Yıldırım'ın Munzur'da planlanan baraj ve HES'lerin iptaline sıcak baktığını açıkladı.

Yayınlanma: 20.11.2017 - 17:44
Abone Ol google-news

Munzur Vadisi üzerine yapılması planlanan HES ve barajlarla ilgili olarak Meclis'te Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

 Görüşme hakkında bir açıklama yapan Erol, "Başbakan ile bugün TBMM'de Munzur Vadisi üzerine yapılması planlanan HES ve barajlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Geçtiğimiz hafta toplanan Çevre Komisyonu'nunda da bu konunun ele alındığını, komisyonun yerinde inceleme yapacağı bilgisini kendileriyle paylaştım. Görüşmede Sayın Başbakan bu konudan haberdar olduğunu, Munzur'da planlanan baraj ve HES'lerin iptaline sıcak baktığını ifade etmiştir." dedi.

 HES'LERİN İPTALİ İÇİN BAŞBAKAN'I KARŞILAMIŞTI

 CHP Tunceli milletvekili Gürsel Erol, 15 Nisan referandumundan önce kentte referandum mitingi yapan Başbakan Binali Yıldırım'ı karşılaması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Tunceli'de, Munzur vadisinde yapılmak istenen barajların iptal edilmesi ve Tunceli'nin bir hoşgörü kenti olduğunu kamuoyuna duyurmak istedim. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek bilgi verdiğini ve Genel başkanın 'olur'unu aldıktan sonra böyle bir adım attım" demişti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler