Şık ve cesur Avensis Türkiye'de

Toyota'nın prestij simgesi Avensis modeli yenilendi.

Yayınlanma: 21.05.2012 - 06:40
Abone Ol google-news

Yeni Avensis, zarif olduğu kadar cesur ve kendine güvenli yepyeni duruşla yola çıkmaya hazırlanıyor. Ferah ve şık iç mekânı ile birlikte zengin donanım opsiyonları sunan yeni Avensis, multimedya teknolojisi ile de dikkat çekiyor.

Toyota’nın D segmentindeki temsilcisi Yeni Avensis, Optimal Drive teknolojisi ile sunulan yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi özelliklerine sahip 1.6 litre ve 2.0 litre benzinli, 2.0 litre D-4D dizel motorla satışa sunuluyor. Yeni Avensis’te benzinli 1.6 Elegant, 1.6 Elegant Extra, 2.0 Premium Multidrive S ve 2.0 Premium Multidrive S Wagon seçeneklerinin yanı sıra dizel 2.0 D-4D Premium seçenekleri bulunuyor.

Yeni Avensis’lerde Toyota’nın benzersiz, dokunmatik multimedya sistemleri “Toyota Touch” ve “Toyota Touch & Go” ile yolculuklar çok daha keyifli bir hale geliyor. “Toyota Touch”, AM/FM radio, CD/ MP3 çalar, Bluetooth ile cep telefonundan görüşme yapma, cep telefonu adres defteri ile senkronizasyon ve yine cep telefonundan müzik dinleme özelliklerini içeriyor. USB ve AUX ile mobil cihazlara bağlantı imkânı da sunuluyor. Dokunmatik ekrandan ayrıca, anlık yakıt tüketimi, son 15 dakikadaki yakıt tüketimi gibi bilgiler alınabilirken, entegre geri görüş kamerası da park kolaylığı sağlıyor. Bu multimedya sistemi üzerine kurulu “Touch&Go” ise navigasyon özelliğinin yanısıra Bluetooth ile ekran üzerinden SMS alma ve gönderme, USB tabanlı fotoğraf görme özelliği imkanı da sunabiliyor.

Yeni Avensis’in ferah ve pratik kullanım sunan iç mekanında birinci sınıf malzemeler üst seviye kalite hissi yaşatıyor. İç mekanda ön konsolda kullanılan krom çerçeveler, kapı kolu kaplamaları ve deri ön kol dayama gibi şık detaylara sahip olan yeni Avensis’te iki yeni renk deri döşeme seçeneği ile kabin içinde daha aydınlık bir atmosfer imkânı da sunuluyor.

Yeni Toyota Avensis 56 bin 900 TL’ den başlayan fiyatlarla nisan ayında Toyota Plazalar’da.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler