Cliff Diving'de LoBue rüzgarı

Dünyanın en prestijli atlayış serisi Red Bull Cliff Diving’de heyecan Portekiz’in Sao Miguel Adası’nda devam etti. Erkeklerde ABD’li sporcu Steven LoBue Bilbao’daki yarışın ardından Portekiz’de de kazandı ve genel klasmanda zirveye yükseldi. Kadınlarda ise zafer son şampiyon Rhiannan Iffland’ın oldu

Yayınlanma: 17.07.2018 - 13:23
Cliff Diving'de LoBue rüzgarı
Abone Ol google-news

Sivri ve yüksekliği 30 metreyi bulan kayalıklardan serin sulara atlayan sporcuların adresi Red Bull Cliff Diving’de heyecan Teksas ve Bilbao’nun ardından Portekiz’de devam etti. Bu yıl 10. kez gerçekleştirilen ve kıyasıya rekabetin yanı sıra görsel açıdan da büyük bir şölen sunan yarışta atlayış sporunun yıldız isimleri bir kez daha yeteneklerini sergiledi.

Doğal güzellikleriyle ünlü Azores Takım Adaları’ndan biri olan Sao Miguel’deki volkanik bir kaya üzerinde gerçekleştirilen yarışı erkeklerde Steven LoBue kazandı. Bilbao’daki yarışı da birinci bitiren ABD’li sporcu genel klasmanda da ilk sıraya yükseldi. ABD’den David Colturi ikinci, Britanyalı Gary Hunt da üçüncü oldu. Kadınlarda ise Avustralyalı Rhiannan Iffland rüzgarı esti. İki dünya şampiyonluğu bulunan 29 yaşındaki sporcu başarılı bir performans sergileyerek Portekiz’deki yarıştan zaferle ayrıldı. Genel klasmanda ilk sırada yer alan Meksikalı Adriana Jimenez ikinci, Kanadalı Lysian Richard da üçüncü oldu.

Red Bull Cliff Diving’de sezonun dördüncü yarışı 5 Ağustos’ta İsviçre’nin Sisikon kentinde düzenlenecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler