Ogier: Marmaris oldukça zorlayıcı

Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 10. ayağı dün Marmaris’te başladı. Şampiyonanın Türkiye ayağı öncesi son 5 yılın şampiyonu Sebastien Ogier basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yayınlanma: 13.09.2018 - 16:43
Ogier: Marmaris oldukça zorlayıcı
Abone Ol google-news

* Türkiye’ye daha önce hiç geldin mi?
İkinci kez geliyorum. Daha önce İstanbul Rallisi’ne gelmiştim. İlk kez Marmaris’e geliyorum.

* İstanbul trafiğini nasıl buldun?
İstanbul belki kötü olabilir ama ben hiç görmedim (gülüyor). Burada da trafik yok zaten. Ben herhangi bir trafiğe rastlamadım. Dolayısıyla kötü anım yok daha.

* Motor sporları çok tehlikeli olabiliyor. Herhangi bir korkun var mı?
Hayır korkarsam bir motor sporlarında bir sürücü olamam zaten. Tabi ki tehlikenin farkındayım, güvenli yerlerde kalmaya çalışıyorum. Risk aldığım doğru ama çılgın da değilim. Kendimi körü körüne tehlikeye atacak bir şey asla yapmam.

* Son 5 yılın şampiyonusun. Bu sene biraz zorlandığın söylenebilir mi?
Hiçbir şampiyonluğu kazanmak zaten kolay değil ama bu sene biraz daha zorlu bir sezon. Aslında sezona iyi de başladık ama sonrasında hep şanssız yarışlar yaşadık. En sonuncu da Almanya’da. Her şey iyi gidiyorduk, hızlıydık ama bir anda bir kırılma oldu ve istediğimiz sonucu alamadık. Zor bir sezon yine de hiçbir şampiyonayı kazanmak kolay değil.

* Yağmurun yağması senin için işleri değiştirir mi?
Yağmurlu olması tabi ki her şeyi değiştirir ama şu an yağmur yok. Kuru olmasını bekliyoruz ve umuyoruz.

* Türkiye’deki organizasyon için neler düşünüyorsun?
Burada herkesin bu organizasyon için çok çalıştığını görebiliyoruz. Her şey çok güzel gözüküyor. Rotaların bazıları çok güzel, bazıları ise oldukça sert. Zaten ralliyi ralli yapan da bu özellik herkes için zorlayıcı olacak. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler