Selkaspor Avrupa sınavında

Selkaspor Hentbol Takımı, Avrupa kupaları ilk turunda kendi sahasında Norveç’in güçlü takımlarından OIF Arendal ile 6 Ekim Cumartesi saat 19.00’da Porsuk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Yayınlanma: 04.10.2018 - 16:17
Selkaspor Avrupa sınavında
Abone Ol google-news

Zorlu mücadele öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Beton Adamlar, tarih yazmak istediklerini belirttiler. Selkaspor Başkanı Mert Kaya sezona ‘Kupa Eskişehir’e Gelecek’ parolasıyla çıktıklarını ifade ederek, “Bu anlamda yoğun bir sezon öncesi hazırlık programımız oldu. İstanbul ve Makedonya’da iki tane önemli, uluslararası turnuvalara katıldık. Katıldığımız 2 turnuvada da çok başarılı skorlar alarak iki kupayı Eskişehir’e kazandırdık. Bunlar sezon öncesi çalışmalar olsa da moral ve motivasyon olarak katkı sağladı. Ardından lig maratonu başladı” dedi.
Lige çok iyi başlangıç yaptıklarını söyleyen Kaya, “Ligde oynadığımız 2 maçımız var. Bu iki maçta da galip ayrılıp 4 puanla maç fazlasıyla lideriz. Dolayısıyla şu ana kadar yaşadığımız süreç başarılı şekilde gitmekte. Takımımızın genel performansından memnunuz” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler