Milyar dolarlık maç!

Karma dövüş olarak bilinen UFC hafif sıklet dövüşçüsü Khabib Nurmagomedov’un, Floyd Mayweather’a yaptığı medyan okuma yanıt buldu.

Yayınlanma: 19.10.2018 - 11:46
Milyar dolarlık maç!
Abone Ol google-news

Son olarak İrlandalı Connor McGregor’u yenerek unvanını koruyan Khabib’in, “Haydi Floyd, şimdi biz dövüşmeliyiz. 50-0’a karşı 27-0. Hiç kaybetmeyen iki adam, neden olmasın? Çünkü ormanda sadece bir kral vardır” sözlerine Mayweather karşılık vermişti. İnstagram’dan bir paylaşımda bulunan 41 yaşındaki Mayweather, dövüşü organize etmek isteyen medya kuruluşlarına, “Çek defterlerinizi çıkarın” dedi ve “Las Vegas’ı tekrar harika yapalım” ifadelerini kullanmıştı.

İki dövüşçünün karşılaşmasının yayın hakkı ihaleleriyle beraber milyar dolarlık bir ekonomi yaratması bekleniyor. Amerikalı Mayweather, daha önce de bir UFC dövüşçüsüyle karşılaşmıştı. İrlandalı dövüşçü Conor McGregor'la bir maç yapan Amerikalı boksör, bu maçtan zaferle ayrılmıştı. 

Tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak görülen Amerikalı Mayweather, McGregor galibiyetinin ardından 50-0’lık yenilmezlik unvanına sahip olarak kariyerine nokta koymuştu. Mayweather, Ağustos 2017’de McGregor’u yendikten sonra herhangi bir maça çıkmamış ve Manny Pacquiao ile bu yıl karşılaşmak üzere emeklilikten geri dönebileceğini söylemişti.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler