CHP iyilik için koştu

40. Vodafone İstanbul Maratonu'na aktif katılım gösteren Cumhuriyet Halk Partisi, pek çok sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Yayınlanma: 11.11.2018 - 10:22
Abone Ol google-news
<video:1137702>

Cumhuriyet Halk Partisi adına Vodafone İstanbul Maratonu'na katılan Genel Sekreter Akif Hamzaçebi,  Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Grup Başkan vekili Özgür Özel,  İstanbul İl Başkanı Dr.Canan Kaftancıoğlu birbirinden farklı sosyal sorumluluk projeleri için koştu.

Yıldırım Kaya, atanamayan Beden Eğitimi Öğretmenleri için farkındalık yaratmak istediğini dün akşam saatlerinde sosyal medyadan duyurmuştu. CHP'nin maratonla alakalı bir diğer projesi ise Otizmli Çocuklar. Akif Hamzaçebi, geçen günlerde Vodafone İstanbul Maratonu'nda Otizmli çocuklar için koşacağını açıklamıştı. CHP bir önceki dönem Genel Başkan yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve milletvekili Sezgin Tanrıkulu Alikev vakfı ve atanamayan öğretmenler için halk koşusuna katıldı. Özgür Özel ise kız çocukları için Asya’dan Avrupa’ya geçti.Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Başkan Yardımcısı Onur Timurlenk'le Sarıyer Belediyesi Başkanvekili Hüseyin Coşkun  da Alikev ve öğretmenler adına yarıştı.

Başkan aday adaylıklarını açıklayan Kadir Gökmen Öğüt, Onur Cingil, Ufuk Özdündar, Bülent Akköse de yarışta yer aldı.

Ayrıca CHP Spor Kurulu 81 il temsilcisi yarışta yer aldı.

Veli Ballı, Mehmet Yurdadön, Cemal Kaman, Abdullah Kaya, Erdal Yolcu, Halil Oral, İbrahim Tokmak, Emel Döner, Şengül Yılmaz Hamdiye Şen, Gazi Aşıkoğlu CHP Spor Kurulu olarak beraber koştular. 







Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler