Fransa’da kaçak kamp yapan iki Alman gözaltına alındı

Fransa’nın Saint-Julien-de-Peyrolas kentinde, sel sebebi ile turuncu alarm verilen bir alanda kaçak kamp yapan iki Alman gözaltına alındı.

Yayınlanma: 11.08.2018 - 19:58
Abone Ol google-news

Fransa’da geçtiğimiz günlerde aşırı yağış ve fırtına sebebiyle turuncu alarm verilen ve yağışın en şiddetli yaşandığı bölgelerden biri olan Gard bölgesinin Saint-Julien-de-Peyrolas kentinde iki Alman vatandaşının Leverkusen isimli dernek üzerinden bölgede belediyeden izinsiz bir şekilde kamp alanı oluşturduğu öğrenildi. Almanların kurdukları kamp alanını tatilcilere kiralamayı amaçladıkları aktarıldı. Yüzlerce insanın tahliye edildiği bölgede dernek üzerinden kamp yapmaya gelen çok sayıda çocuk olduğu ve çocukların cumartesi günü Almanya’ya gönderildiği öğrenildi.

Birçok insanın hayatını tehlikeye atan Almanlar hakkında kaçak kamp kurma, kasıtsız adam yaralama ve insan hayatını tehlikeye atma sebebiyle soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Hala kayıp olan 70 yaşlarındaki bir Alman vatandaşının da bu kaçak kamplaşmada kaldığı bildirilirken kayıp kişinin ölü bulunması durumunda suçlamalara bir de kasıtsız adam öldürmenin de ekleneceği açıklandı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler