İngiliz Sör, televizyon programında 'ateşli' eş arıyor

Güçlü bir aristokrat olan İngiliz Sör Benjamin Slade, çocuk sahibi olmak için televizyon programlarına çıkarak eş arıyor. Sör'ün müstakbel eşi için koyduğu şartlardan biri ise 'ateşli silah kullanma lisansına sahip olması'.

Yayınlanma: 08.09.2018 - 17:12
Abone Ol google-news

İngiltere’de yayımlanan sabah programı Good Morning Britain'a (Britanya’ya Günaydın) çıkan 72 yaşındaki Sör Slade, aradığı eşi 30 ila 40 yıl arasında, kale kültürüne hâkim, 1.65’ten kısa olmayan ve en önemlisi de kendisi öldükten sonra çocukları yetiştirme konusunda sorumlu olacak bir kadın olarak açıkladı.

Çocuğuna anne olarak seçeceği kadına 'geleceğini garanti altına alma' sözü veren Slade, yaşadığı kaleyi de müstakbel eşine verecek. Öte yandan Slade, kendisiyle evli olarak kaldığı süreçte harcama sınırı olmayan bir kredi kartı hediye vermeyi, egzotik yerlere götürmeyi ve harika yemekler yedirmeyi vaat ediyor.

İKİ ŞARTI VAR

Aristokrat kendisi öldükten sonra da dul eşinin özgürce kullanması için yılda 50 bin sterlinlik bir fon sağlayacak. Ama iki şartı var; Müstakbel eşinin ateşli silah kullanma lisansına sahip olması ve bir kalede nasıl yaşayacağını öğrenmek için eğitim alması.

13’üncü yüzyıldan kalma bir kalede yaşayan Sör Benjamin Slade, İngiliz kraliyet ailesi soyunun bir kolundan geliyor ve birçok şirkete sahip.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler