Terim'den çarpıcı açıklamalar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ünal Aysal’ın başkanlığı döneminde Sarı-Kırmızılı takımdan gönderilmesi ve TFF tarafından A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden alınmasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Yayınlanma: 15.07.2018 - 16:33
Terim'den çarpıcı açıklamalar
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ünal Aysal’ın başkanlığı döneminde Sarı-Kırmızılı takımdan gönderilmesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevinden alınmasıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Terim, “Enteresan kelimesini yeterli bulmuyorum. İki olay da birbirinden bağımsız. Önemli olan süreci iyi okumak. Tüm bu yaşatılanlar beni daha çok hırslandırdı. Ne yazık ki ülkemizde bilmediğini bilmeyen insanlar zaman zaman akıl sınırlarını zorlayabiliyorlar. Örneğin; karşılanmamış talepleri olanlar, çıkarlarına veya beklentilerine göre taraf seçenler, varlığımızdan rahatsız olup kendi önünü açmak isteyenler, kraldan çok kralcı olup nasıl olsa kral böyle ister diyenler, üstündeki çamur fazla gelip biraz da başkasıyla paylaşmak isteyenler, yanılsama duygusunu yaşam biçimi haline getirenler.. Bu saydıklarımı isim vererek de yapabilirdim ama kendi ağzımdan tekrar gündeme getirmek istemiyorum; bana yakışmayacağını düşünüyorum. Nasıl olsa üzerlerine alınanlar vardır. Zor bir süreç miydi, evet zordu. Hayatımın hiçbir döneminde, hayat davalarımı kolay kazanmadım zaten. Ama bu süreçteki gibi haksızlığa, manipülasyona ve kuralsızlığa da uğramadım. Ben sustukça birileri benim yerime konuşur oldu. TV’ye çıkıp atıp tutunları, mahkeme salonlarında sundukları darp raporları gibi.. Bu nedenle ne yaşadıysam ben yaşadım. Hiç hata yapmadım dersem yanlış olur. Ama ben ders çıkardım kendi adıma. Sorumlu olduğunuz iş, kendi duygu ve düşünceleriniz kadar başkalarının düşüncelerini de yönetmeyi gerektiriyor. O nedenle her zaman olduğu gibi unutmayacağım, izleri hâlâ bende saklı olan travmalarımı bir kenara bırakacak olgunlukta ve tecrübedeyim” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler