Roma anlaştı, Barcelona işi bozdu

Brezilyalı futbolcu Malcom'un transferi konusunda hem Roma, hem de Bordeaux kulübü, dün akşam sosyal medya hesaplarından transfer konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu, Barcelona son dakika teklif yükseltince, Fransız kulübü oyuncusunun Roma'ya transferini askıya aldı.

Yayınlanma: 24.07.2018 - 12:54
Roma anlaştı, Barcelona işi bozdu
Abone Ol google-news

Son dönemin en dikkat çeken transferler savaşlarından biri Roma ve Barcelona arasında yaşanıyor.

Dün akşam hem Roma hem de Bordeaux kulübü, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, Malcom'un transferi için anlaşmanın sağlandığını duyurdu.

Transfer bedeli olarak 32 milyon Euro + 4 milyon Euro bonus belirlenirken, 21 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolü için Roma'ya geleceğini duyan taraftarlar, havaalanına akın etti.Ancak hesaplar Barcelona'nın transfer yarışına son dakikada dahil olmasıyla tamamen karıştı.

BARÇA'NIN TEKLİFİ 41 MİLYON EURO!

Katalan ekibi Chelsea'da forma giyen Willian transferinde sonuç alamayınca Roma'nın imza için İtalya'ya getirmeye hazırlandığı Malcom için, Fransız kulübüne 41 milyon Euro'luk teklif yaptı.

Bu teklifin ardından Bordeaux, Malcom'un İtalya'ya olan uçak biletini bloke etti ve oyuncusunun Roma'ya transferini askıya aldı.

Malcom'un menajeri Fernando Garcia, İtalya basınına yaptığı açıklamada ''Biz Roma'yla anlaşmıştık ama Bordeaux son dakikada transferi iptal etti. Sorunun yarın (bugün) çözülmesini umuyoruz açıklamasını yaptı.

İspanya'da yayın yapan Mundo Deportivo gazetesi ise Malcom'un menajerinin sabah saatlerinde Barcelona ile görüşme üzere İspanya'ya geldiğini iddia etti.

Malcom'un gün içerisinde Roma veya Barcelona'ya imza atması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler