Fener'e tek devre yetmez

Fenerbahçe çok iyi oynamadığı maçta Benfica karşısında tek gol yiyerek rövanş için ümitlendi.

Yayınlanma: 09.08.2018 - 10:10
Fener'e tek devre yetmez
Abone Ol google-news

Dileğimiz 14 Ağustos gecesinin Fenerbahçe bayramı olması. Elbette rövanş Sarı-Lacivertliler adına kolay geçmeyecektir. 1-0 sancılı skor. Atacaksınız, gol yemeyeceksiniz. Yediğiniz an her şey biter. Rakip forvet çok hızlı ve diri oyunculardan kurulu. Sarı-Lacivertlilerin hali hazırda bir golcüsü yok.

Borç krizi başa bela oldu. Fenerbahçe Portekiz’de oynadığı ilk yarıdaki futbolunu ikinci devreye de yaymak zorunda. Bunu yapmazsa o zaman havlu atar. Teknik direktör Phillip Cocu, “Maçın ilk yarısında Benfica gibi bir takıma karşı kendi sahasında olsa da baskı yapabileceğimizi gösterdik. İkinci yarıda bunu yapacak enerjimiz yok. Topun ayağınızda olması ve rakibinizi kendi kalesine doğru itmeniz gerekir.

Geliştirmemiz gereken noktalar var. Şampiyonlar Ligi’nde tek devre yetmez. İç saha ve dış saha farkı vardır. Takımımızın gösterdiği efordan memnunum. İkinci maçtan turu çıkarmak için bütün gücümüzü kullanacağız” ifadelerine yer verdi.

Ayew için riske girmedik
Cocu, Benfica karşısında kadroda yer almayan yeni transfer Ayew’in durumuyla ilgili yaptığı açıklamada “Sahada olmak istiyordu ama beklemesi gerekecek. Sakatlığının daha da kötüye gitmesini istemedik. Risk almamanın daha doğru olduğunu düşündük” dedi.

Topal: Tribün desteği şart
Benfica maçının ardından konuşan Mehmet Topal, iyi savunma yaptıklarını golü ise karambolden yediklerini söyledi. Sezonun ilk maçlarının her zaman zor geçtiğini dile getiren Topal, “Takım halinde çok iyi defans yaptık. Çok fazla pozisyon da vermemeye çalıştık ama karambolden bir gol yedik. Şimdi ikinci maçı evimizde oynayacağız. Kadıköy cehenneminde Benfica zorlanacaktır. Biz ise hem iyi futbol, hem de seyirci desteğiyle turu geçmek istiyoruz” dedi.

F.Bahçeli Dünya Şampiyonu kaza kurbanı
Fenerbahçe forması giyen Dünya şampiyonu Kenyalı atlet Nicholas Bett, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. 2015 yılında Çin’in başkenti Pekin’de düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda 47.79’luk derecesiyle 400 metre engellide altın madalya kazanan Bett, 800 metrenin altındaki bir yarışta dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Kenyalı atlet olarak tarihe geçmişti.

19-20 Mayıs tarihlerinde Fenerbahçe formasıyla Mersin’de yarışan Nicholas Bett, 400 metrede birinci, 400 engellide ikinci olmuştu. 14-15 Ağustos’ta Bursa’da yapılacak Türkiye Atletizm Süper Ligi’nde yarışacak Bett’in bileti de alınmıştı.

Şampiyon atlet için F.Bahçe Kulübü “Kulübümüzün Atletizm Şubesi sporcularından Dünya Şampiyonu atletimiz Nicholas Bett’in, Kenya’nın Nandi kentinde trafik kazası geçirerek vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kenyalı sporcumuz Nicholas Bett’in ailesi ve yakınlarına taziye dileklerimizi iletiyor, başta camiamız olmak üzere Bett’in tüm sevenlerine ve Kenya halkına başsağlığı diliyoruz” mesajını yayımladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler