Cocu'nun Josef-Topal planı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, savunmanın aksaması ve Elif Elmas'ın da yeteri kadar sert olmaması nedeniyle Mehmet Topal ile Josef de Souza'dan vazgeçmiyor.

Yayınlanma: 20.08.2018 - 06:00
Cocu'nun Josef-Topal planı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, Vitor Pereira ve Advocaat'tan sonra Cocu'nun da Mehmet Topal ve Josef de Souza'dan vazgeçmemesi kafalarda soru işareti yarattı.

Hollandalı teknik adam, Fenerbahçe'ye geldiği gün basın toplantısında orta sahada Mehmet Topal ile Josef'ten vazgeçip vazgeçmeyeceği yönündeki verdiği soruya, "Zaman zaman onları kullanacağız, zaman zaman farklı bir diziliş olacak. Her maça ve rakibe göre bu değişebilir." yanıtını vermişti. Ancak Cocu'nun Yeni Malatyaspor maçında da Mehmet Topal ile Josef de Souza'yı oynatması bu ikilinin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceği yönündeki yorumlara neden oldu. 

COCU STOPER İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu, savunmanın aksaması üzerine bu mevkideki oyuncuların yetersiz performansın dolayı orta sahayı diri tutmak istiyor. Bu sebeple Yeni Malatyaspor deplasmanında da Mehmet Topal ile Josef de Souza'yı oynatan Hollandalı teknik adam, Elif Elmas'ın bu ikili kadar sert olmaması nedeniyle rakibin direncine göre genç futbolcuya şans verecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler