Fenerbahçe'den Sissoko harekatı: Comolli devrede

Fenerbahçe, Tottenham'da forma giyen 29 yaşındaki Fransız orta saha Moussa Sissoko'yu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Yayınlanma: 24.08.2018 - 06:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de Josef de Souza'nın Al Ahli'ye satışının ardından gözler orta saha transferine çevrildi. İngiliz basını sarı lacivertlilerin Tottenham'da forma giyen Moussa Sissoko'yu kadrolarına katmak için harekete geçtiğini yazdı. 

Fenerbahçe'de teknik direktör Cocu'nun sezon başından bu yana farklı tipte bir orta saha oyuncusu istemesi üzerine harekete geçen yönetim, Josef de Souza'nın Al Ahli'ye satışının ardından kolları sıvadı. İngiliz basınında The Sun'ın haberine göre, Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli bu transfer için bizzat görüşmeleri yürütüyor. Sarı Lacivertlilerin Sissoko'yu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istediği gelen haberler arasında. 

29 yaşında ve 1.87 boyundaki Moussa Sissoko, Tottenham'da forma gigiyor. Orta sahada görev yapan futbolcu 2016 yılında Newcastle'dan Tottenham'a transfer oldu. Moussa Sissoko geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 47 resmi maçta 2 gol attı ve 5 asist yaptı. 

Kaynak: Futbol Arena


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler