Ozan için 7 milyon avro çöpe gitti

Eski başkan Aziz Yıldırım, futbolcunun transferinden sonra “ F.Bahçe'de Dünya starı olacak” demişti

Yayınlanma: 29.08.2018 - 06:00
Abone Ol google-news

Ozan Tufan 2015 yılının 12 Ağustos’unda Fenerbahçe’ye gelmişti. Sadece Ozan değil, aynı zamanda Şener, Volkan Şen, Fernandao gibi isimleri de renklerine katmıştı.

Dönemin başkanı Aziz Yıldırım özellikle Ozan için konuşurken “Dünya starı olacak” ifadesine yer vermişti. Ozan 3 yıldır kulüpte bir adım dahi yol katedemedi. Ozan Tufan için Fenerbahçe, Bursaspor'a 7 milyon Avro bonservis ödemişti. Yıllık aldığı para ve maç başı anlaşmasını söylemeyeyim, moraliniz bozulur.

Üç büyüklerde top oynamak gençler için büyük fırsat. Herkes bu kulüplerin formasını kolay kolay üzerine geçiremez. Ozan, Fenerbahçe’ye geldiğinde Aziz Yıldırım gibi biz medya mensupları da transferine olumlu bakmış ve gence güvenmiştik. Ancak Ozan başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Fenerbahçe camiası ve bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Büyük bir kulübe gelmişsin, her şeye bir anda sahip olmuşsun. İnsanların senden beklediği çıkıp iyi futbol oynamandı. Sen bunu maalesef başaramadın. Yine de gün oldu, hocaları suçladık (Aykut Kocaman, Advocaat, Pereira gibi). Zaman her şeyi gösterdi. Suçlu Ozan Tufan’mış.

Kocaman, Ozan’ı disiplinsiz davranışlarından dolayı uzun süre kadro dışı bırakmıştı. Takımın başına Cocu geçti. Kısa sürede Ozan için kararını verdi ve Comolli’ye dedi ki “Bu adam bize yaramaz”. Ardından Ozan U21 takımına gönderildi. Bir gün yine bu sütunlarda Yılmaz Vural’ın Ozan’la ilgili sözlerine yer vermiştim. Tecrübeli teknik direktör, Ozan için “Fenerbahçe, Bursaspor’a çok önemli rakamlar ödedi. Ozan Tufan’ın futbolunda gerileme var. Kendisini çok seviyorum. Kulağıma bir şeyler geliyor. İstanbul çok farklı alemdir. İnsanı futbol dışı olmaya zorlayan şartları vardır” ifadelerini kullanmıştı. Ozan’a ödenen paralar resmen uçtu, çöpe gitti. Tıpkı Mehmet Topuz’da olduğu gibi. Fenerbahçe bunu hep yapıyor ama!..

Hollanda basınında flaş iddia!
'Cocu görevinden alınsa mutsuz olmaz'

Hollanda’da bir TV programında yorum yapan Derksen, “Phillip Cocu, şanssız zamanlar geçiriyor. Kulüp ona bazı sözler verdi ancak bu sözleri tutmadı” ifadelerini kullandı. F.Bahçe’nin Göztepe’ye 1-0 yenildiği maçı hatırlatan Derksen, “25 milyon Avro’luk oyuncu sattılar, hatta takımın en önemli oyuncuları gitti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dışında kaldılar. Phillip Cocu şu an görevinden alınsa mutsuz olmaz” iddiasında bulundu. Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni transferleri Diego Reyes ve Michael Frey bugün saat 11.30’da Ülker Stadyumu’nda resmi sözleşme imzalayacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler