Güneş: Transferle ilgili görüşlerimi başkanla paylaştım

UEFA Avrupa Ligi Play-off eşleşmesinde Partizan'la ikinci maçına çıkacak olan Beşiktaş'ın teknik direktörü Şanol Güneş, basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 29.08.2018 - 18:08
Güneş: Transferle ilgili görüşlerimi başkanla paylaştım
Abone Ol google-news

Güneş'in açıklamasından satır başları şöyle:

"Gruplara çıkabilmek için son maçımızı oynuyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. Hücum yönü daha zengin, iyi oynayan bir takım Partizan. Dikkatli, sabırlı, soğukkanlı ve çok koşarak oynamalıyız. Mühim olan turu geçen taraf olmak. Umarım ki öyle olur."

"Tolga, Vida ve Lens'in durumları bugün belli olacak. Kontrollü ve sabırlı olmak istiyoruz. Oyunun gidişine göre belki hamlelerimizi yaparız. Rakibi kalemizden uzak tutmaya çalışarak gitmek isteyeceğiz. Öncelikle rakibin hücum oyuncularını kontrol etmek istiyoruz."

"Takımın iyi niyetinden, gayretinden ve oyun anlayışından şikayetçi değilim ama bazı oyuncuların tam olarak performansını yakaladığını söylemek zor."

"Bazı dalgalanmalar geçiren bir takımız. Oyuncuların hem transfer konusu, hem sezonun başı olması ve diğer sorunlar nedeniyle çok berrak bir kafayla oynadıklarını düşünmüyorum. O da bizim için bir sıkıntı."

"Hücuma çıkarken yaptığımız kayıplar ve defans arkasına atılan toplar sonucu goller yiyebiliyoruz ama sezon başından beri yediğimiz goller rakiplerin pozisyon sayılarına göre, bizim de oyun şeklimize göre yiyeceğimiz goller değildi. Bunun da düzeleceğini düşünüyoruz."

"Transfer konusundaki görüşlerimi başkanla paylaştım. Burada paylaşmayacağım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler