Ağaoğlu: Fikret Orman, Burak için beni aradı

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın toplantısı düzenledi. Ağaoğlu, başta Burak Yılmaz'ın durumu olmak üzere birçok konuya açıklık getirdi.

Yayınlanma: 13.09.2018 - 15:47
Ağaoğlu: Fikret Orman, Burak için beni aradı
Abone Ol google-news

Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde: 

"Türkiye'de en güçlü forvet Burak Yılmaz. O da Trabzonspor'un oyuncusu Fikret Orman, "Burak Yılmaz konusu iki kulübe de zarar veriyor, düşünceniz ne?" diye beni aradı. "Burak Yılmaz’ı satmayı düşünmüyoruz" cevabı verdik."

"Trabzonspor teklif etmedi, Trabzonspor’a Burak için teklif geldi. Burak Yılmaz bunu yanlış anladı. Burak Yılmaz tanıdığım oyuncular içinde en duygusal ve farklı karakteri olan 3-5 oyuncudan birisi. 
Takımın en değerli oyuncusunu, takımın en kıymetli ismini transfer etmenin bir yolu var. Benim en değerlimi elimden almak kolay değil."

"Ünal Karaman ve oyuncularımız inanılmaz bir hava yakaladı. Ne zaman Trabzonspor başını kaldırsa, iğneyi sokmaya başlarlar. Devre arasından önce biz gidiyoruz. Görev süremiz Aralık'a kadar. Takımla uğraşmayın, uğraşacaksanız bizimle uğraşın."

"Tek sevdam Trabzonspor. Elimden geldiğince yönetim kurulu arkadaşlarımla hizmet etmeye çalışıyoruz. En ufak olumsuzlukta ya da büyük bir olayda futbolculara karşı sosyal medyada bir paylaşım yapmayalım. Onlar bizim değerimiz."

"Gelirleri 2023 yılına kadar temlikli olan ve kasasına bir kuruş para girmeyecek kulübü zirve yarışında tutmaya çalışıyoruz. 5 transfer dahil, Ağusyos ayında bir ödeme yapamadık."

"6 aydır parasını alamayan Pereira ve Esteban'ın özverilerini takdir etmemek elde değil. Ahmet Ağaoğlu olarak sahadaki mücadelelerinin karşılığını verememenin ağırlığını ve ezikliğini yaşıyorum ben."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler