Onyekuru Rodrigues bir arada

Terim’iin 11’i

Yayınlanma: 14.09.2018 - 07:38
Abone Ol google-news

 

Galatasaray Kasımpaşa maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Ligin zirvesinde yer alan Kasımpaşa’yı akşam sahasında ağırlayacak olan Cim-Bom’da, teknik direktör Fatih Terim’in kafasındaki 11’de netleşti.

Milli arada Trabzonspor maçındaki ağır yenilginin nedenlerini analiz eden ve bu yönde takımına uyarılar yapan tecrübeli hoca, savunmanın merkezinde Donk ile Serdar Aziz’i oynatacak.

Terim, kanatları ise Mariano ile Nagatomo’ya emanet edecek. Sarı-kırmızılılarda orta alanda ise Fernando ile Ndiaye beraber oynayacak. Ndiaye, milli arada verilen özel programla hazır hale geldi.

 Terim bugünkü zorlu mücadelede kanatları ise Rodrigues ile Onyekuru’ya emanet edecek. Forvet arkasında ise Emre Akbaba forma giyecek. Sarı-kırmızılılarda forvet hattında da Eren oynayacak.

Teknik direktör Fatih Terim’in özellikle Trezeguet ve Diagne konusunda savunma oyuncularını özel olarak uyardığı belirtildi. Öte yandan Maicon dün takımdan ayrı çalıştı.

Son yenilgi Kasımpaşa’dan

Ligde sahasında uzun bir yenilmezlik serisine sahip Galatasaray, evinde son mağlubiyetini Kasımpaşa karşısında yaşadı.

TT Stadı’nda 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Kasımpaşa’ya yenilen sarı-kırmızılılar, daha sonra çıktığı 21 müsabakada rakiplerine boyun eğmedi.

Sarı-kırmızılı takım, evindeki son 21 lig maçının 20’sini kazanırken, birinden beraberlikle ayrıldı.

Saat değişti

Lider Kasımpaşa  ile Galatasaray arasındaki mücadele bir saat ileriye alındı. Daha önce 20:00 olarak açıklanan program, 21:00 olarak düzeltildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler