Akhisarspor'da ayrılık

Dün oynanan Ankaragücü karşılaşmasından mağlup ayrılan ve ligde 5 hafta itibari ile 2 puan toplayabilen Akhisarspor'da Safet Susiç ile yollar ayrıldı.

Yayınlanma: 16.09.2018 - 18:24
Akhisarspor'da ayrılık
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor Teknik Direktör Safet Susiç ile yollarını ayırdı. Dün oynanan Ankaragücü maçından 1-0 mağlup ayrılan Ege temsilcisinde teknik direktör ayrılığı yaşandı. 


Akhisarspor'da Safet Susiç ile yollar ayrıldı


Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor sezona Boşnak Teknik Direktör Safet Susiç ile başlamıştı. Ancak Ege temsilcisi ligde istediği sonuçları alamadı. İHA'da yer alan habere göre, dün oynanan Ankragücü maçından da 1-0'lık mağlubiyet ile ayrılan Akhisarspor'da yönetim yapılan toplantı sonrasında teknik direktör Safet Susiç ile yolların ayrılmasına karar verdi.

Akhisarspor ligde önümüzdeki hafta sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 

 

SEZON BAŞINDA SÜPER KUPAYI KAZANMIŞTI

Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig'de 5 hafta itibari ile 2 puan toplayabilmiş ve 17. sırada yer almıştı. Akhisarspor Teknik Direktör Safet Susiç ile sezon başında Süper Kupa müsabakasında Galatasaray'ı seri penaltı atışları sonucu mağlup etmiş ve Süper Kupa'yı tarihinde ilk kez müzerinde götürmüştü.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

(FutbolArena)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler