Cocu: Oyunumuzu geliştirebiliriz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Atiker Konyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Yayınlanma: 16.09.2018 - 22:29
Cocu: Oyunumuzu geliştirebiliriz.
Abone Ol google-news

Cocu'nun açıklamalarından satır başları şöyle: 

"İyi bir akşamdı ama tabii ki hala oyunumuzu geliştirebiliriz. Bazı değişiklikler vardı, yeni oyuncularımız vardı. Kalitelerini göstermeleri mutlu etti. Biz hala gelişebiliriz, bundan eminim. Maçlar yaptıkça, idmanları sürdürdükçe daha iyi noktalara geleceğiz."

"Bu akşam birlikte oynamayı seçtik. 3 puana ihtiyacımız vardı, iyi bir atmosferde oynadık. Dürüst olmak gerekirse biraz da şanslıydık ama harika bir gol attık. Benzia'nın nasıl bir vizyonu olduğunu, etrafını nasıl görebildiğini izlemiş olduk."

"Ne kadar süreye ihtiyacımız olduğunu söylemek zor. İyi oyuncuların, zeki oyuncuların adapte olma süresi kısadır. Biz de iyi ve zeki oyuncular aldık. En hızlı şekilde adapte olacaklarını düşünüyorum."

"Eleştiriler haklı. Büyük bir kulüpte 3 mağlubiyet üst üste alırsanız bunlarla karşılaşırsınız ama biz bu takım için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. İşleri düzeltebiliriz."

"Ayew her zaman aksiyonun içinde. İstatistiklere baktığınız zaman bu gözüküyor. Bence bugün çok iyi oynadı. Takitksel disipline sahip. Mesela bugün son bölümde Şener'e yardım etmesine ihtiyacımız vardı ve bunu çok iyi yaptı. Oynadıkça formunu bulacak ve maksimum düzeye gelecek."



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler