Cocu: Ana hedef Şampiyonlar Ligi

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Yayınlanma: 19.09.2018 - 20:05
Cocu: Ana hedef Şampiyonlar Ligi
Abone Ol google-news

 

Cocu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Genç bir takımla oynayacağız, biraz daha tecrübeli denecek oyuncuları da var. Teknik, yaratıcı ve iyi oyuncuları bulunan bir takımla oynayacağız. Son galibiyetten sonra bu maçı oynamak için sabırsızlanıyoruz."

"Yarın burada önemli bir maça çıkacağız, zor olacağını aramızda konuşuyoruz. Elimizden geleni yaparak buradan maksimum skoru almak istiyoruz."

"Konyaspor maçı sonrası da söylemiştim. Yarınki 11'le ilgili konuya girmeyeceğim. Öncelikle oyuncularımı bilgilendirmek istiyorum. Derbi hakkında konuşmak istemiyorum, eğer tüm takım derbiyi düşünürse yarın iyi performans veremeyeceğimizi düşünüyorum."

"Hedeflerimiz var, bu kulvarda da yola devam etmek istiyoruz. Bir sonraki maçı şu an düşünürsek üzerimizde olumsuz etki yaratır. Yarınki maçtan sonra derbinin hazırlıklarına hemen başlayacağız."

"Üç maç kaybetmemiz bizi fazlasıyla etkiledi, normal bir durum bu. Galibiyetler almamız ve iyi performanslar göstermemiz lazım. Avrupa'da da iyi oynamak ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki performansını iyi şekilde yansıtmak istiyoruz."

"Bizim bir numaralı hedefimiz tekrar Şampiyonlar Ligi'nde olabilmek. Bunun da tek yolu Süper Lig'de şampiyon olabilmek. Ancak bu tip maçlar bizim için tecrübe yaratıyor, bu kulvar da önemli bizim için."

"Kaliteli bir rakiple oynayacağız yarın ama en önemlisi kendi oyunumuzu oynayarak kazanmamız."

"Yarınki maçın büyük bir favorisi olduğunu düşünmüyorum, iki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Burada alınacak iyi skor özgüveni yukarı taşıyacaktır. Deplasmanda olmamız daha zor bir durum çıkarıyor. Kazanmak için her şeyi yapacak iki takım, biz de yapacağız."

"Lig maçlarını domine eden bir takımla oynayacağız, iyi oynamamız lazım gerçekten. Biz her takıma karşı pozisyon üretebilen bir takımız, yarın bulduğumuz pozisyonları iyi sonuçlandırmak zorundayız."

"Barış sezona çok iyi başladı, bir genç oyuncunun tipik yaşadığı problemleri yaşadı daha sonra. Özellikle genç bir kanat oyuncusu için son derece normal bir durumu yaşayıp durağan bir sürece girdi. Tekrar kendi seviyesine gelecek, o da fırsatını bekliyor."

"Barış konusunda hiçbir endişem yok, kendisinin performansına güveniyorum. Buraya bizimle gelen oyunculardan biri, o da forma şansı bulabilir."



 

 
 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler