Başakşehir'e evinde soğuk duş!

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Maç, Boutaib ve Visca'nın karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Turuncu-Beyazlılar zirve yarışında yara aldı.

Yayınlanma: 01.10.2018 - 19:56
Başakşehir'e evinde soğuk duş!
Abone Ol google-news

Medipol Başakşehir: 1 - Evkur Yeni Malatyaspor: 1

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Da Costa, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Visca, Mossoro (Dk. 90+2 Soner Aydoğdu), Kerim Frei (Dk.86 Jojic), Adebayor(Dk.78 Bajic)

Evkur Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Sadık Çiftpınar, Erkan Kaş (Dk.56 Rahman Buğra Çağıran), Donald, Murat Yıldırım, Guilherme, Aleksic, Adem Büyük (Dk.84 Sulley), Boutaib

Gol: Dk. 30 Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor); Dk.71 Edin Visca (Medipol Başakşehir)

Sarı kart: Adebayor, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir); Chebake, Rahman Buğra Çağıran (Evkur Yeni Malatyaspor)

Maçtan Dakikalar

13. dakikada Medipol Başakşehir etkili geldi. Visca'nın sağ kanattan kullandığı kornerde, savunmadan seken topu İrfan Can Kahveci kafa ile ceza sahası içine gönderdi. Da Costa'nın bekletmeden dönerek yaptığı vuruşta kaleci Farnolle topu köşeden kornere çeldi.

29. dakikada gelişen ev sahibi takımın atağında Clichy sol kanattan arka direğe ortasını yaptı. Da Costa'nın kafa ile indirdiği topa, altı pas içinde Mahmut vurdu, kaleci Farnolle son anda meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

30. dakikada Evkur Yeni Malatyaspor öne geçti. Aleksic'in sol kanattan kullandığı kornerde Mina kafa ile topu indirdi. Altı pas önünde boş pozisyonda kalan Boutaib seken topa kafayı vurdu ve fileleri havalandırdı: 0-1.

52. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topu alan Visca yüzünü kaleye döner dönmez sert vurdu, kaleci Farnolle'ü geçen top üst direkten oyun alanına geri döndü.

65. dakikada 
Boutaib'in geriye doğru çıkardığı topa sol çaprazdan Rahman Buğra çok sert vurdu, top direğin biraz üzerinden auta çıktı.

71. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol kanattan ortasına ceza alanı sağ çaprazından Visca darbeli müthiş bir kafa vuruşu yaptı ve topu köşeden ağlara yolladı: 1-1

88. dakikada ceza alanı sol çaprazında topu alan Bajic şut çekmek isterken Sadık araya girdi ve topu kornere yolladı. Bu pozisyonda Başakşehirliler Bajic'e faul yapıldığını belirterek penaltı bekledi, hakem korneri verdi ancak VAR pozisyonu inceleme kararı aldı. Fırat Aydınus saha kenarındaki ekrana gitme gereği duymadan kararını onayladı ve maç köşe vuruşuyla yeniden başladı.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler