Kırmızı alarm

Fenerbahçe'de yönetim cocu için susuyor, taraftar tepkili...

Yayınlanma: 02.10.2018 - 06:10
Kırmızı alarm
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetimi neyi bekliyor? Sayın başkan 11 Eylül günü yaptığı camiaya sesleniş konuşmasında, aynen şu ifadelere yer vermişti: “Çok büyük bir facia olmadığı taktirde devre arasına kadar birşey yapmam”. Koç devam ediyor: “Aradığım başarılar gelmediği taktirde her türlü önlemi alırım”. Süper Lig’de 7. haftayı geride bıraktık. Sarı-Lacivertli takım oynadığı 7 maçta aldığı 2 galibiyet 4 yenilgi 1 beraberlikle 14. sırada. Görünen o ki; Fenerbahçe her hafta yükleceğine dibe doğru iniyor. Tarihte yok benzeri. Ali Koç artık kararını vermeli. Rize’de maç bitimiyle beraber futbolcularına öfke kusan, Phillip Cocu’yu yuhalayan taraftarlar topluluğunu kimsenin daha fazla üzmeye hakkı bulunmuyor. Hollandalının kredisi çoktan tükendi. Oynayarak yenilirsiniz eyvallah. Ama hiç birşey yapmadan 90 dakikayı sahada yürüyerek bitirmek ayıbın en büyüğüdür. Maç yazımda da belirtmiştim, Fenerbahçe karşısında koşan, mücadele eden rakibini ezen, sahasına hapseden Rizesporlu futbolcu ordusunu izledim. Bu maça kadar galibiyetleri yoktu. Umar, Vedat Muriç, Sarı-Lacivertli topçularla resmen dalga geçti. Okan Buruk, İrfan Saraloğlu uzun zamandır bir arada çalışıyorlar ve gittikleri her yerde başarı sağlıyorlar. Saraloğlu, Fenerbahçe’nin eski hocasıdır.

Cocu gönderilirse yerine kim geçer?
Fenerbahçe’de Hollandalı teknik adamın biletinin kesilmesi durumunda takımın başına geçecek iki aday var. Bunlardan birisi Ersun Yanal diğeri de Aykut Kocaman. Beşiktaş maçının oynandığı gün Ersun Yanal İstanbul’a gelmişti. Bu bir tesadüf müydü, yoksa Fenerbahçe Yanal’ı çağırmış mıydı... Aldığım duyuma göre yönetim içinden değil de Ali Koç’a yakın birisi Yanal’la buluşmuş, hem yemek yemiş hem derbiyi beraber izlemiş. Takımla ilgili detaylar Ersun hocaya aktarılmış. Görünen o ki; Aykut Kocaman’ın takımın başına geçme ihtimali zayıf. Taraftarların dörtte üçlük bölümü de Ersun Yanal’ı istiyor.

Hollanda basını: Ayrılık biletini aldı
Fenerbahçe’nin farklı Çaykur Rizespor yenilgisi Hollanda’da geniş yankı uyandırdı. Phillip Cocu’nun Sarı-Lacivertli kulüpte yolun sonuna geldiği aktarıldı. Football Orange sitesi, “Utanç verici skorun ardından Cocu uçurumun kenarında” başlığını kullandı. Cocu’nun maç öncesi ligde sondan ikinci sırada olan bir takıma karşı farklı yenildiği dile getirildi. NUSPORT da, “Cocu, Fenerbahçe’nin umutsuzca yenilgisinden sonra ciddi anlamda baskı altında” başlığını atarken, Hollandalı teknik adamın bir kez daha kötü bir mağlubiyet aldığını vurguladı. FC Update sitesi de, “Cocu, utanç verici yenilgi sonrası, tehlike altında” ifadelerini kullandı. Haberin detayında da Fenerbahçe’nin 14. sırada olduğu, sadece ligde değil Avrupa’da da kötü durumda olduğu aktarıldı.

Ligde en çok kaybeden 3 takımdan biri
Sezona beklentilerin uzağında başlayan Fenerbahçe, 7 haftalık periyotta 4. mağlubiyet alarak, ligde Akhisarspor ile birlikte BB Erzurumspor’un ardından en çok maç kaybeden kaybeden ekipler oldu. Doğu Anadolu temsilcisi 5 mağlubiyet alırken, onu 4 yenilgiyle Fenerbahçe ve Akhisarspor takip etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler